23 жовт. 2015 18:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

64

0

Руками аграріїв

Руками аграріїв

 Представники Аграрної партії України ініціювали акцію «Руками аграріїв», під час якої було зібрано основні продукти харчування для діток.


Руками аграріїв

 

Зараз наша країна перебуває у важкому становищі, але особливо важко вижити обездоленим діткам сиротам, які позбавлені не лише батьківської ласки, підтримки, даху над головою, а навіть продуктів харчування. Не зважаючи на інфляцію та ріст цін, ліміт державних коштів для закупки харчів на дитячі будинки та інтернати зовсім не збільшився. Важко дивитися на пусті склади та сховища такого роду закладів, коли на носі зима.

Саме тому, усвідомивши цю проблему, представники молодого крила Аграрної партії України ініціювали акцію «Руками аграріїв», під час якої було зібрано основні продукти харчування для діток.

Сьогодні ми мали можливість відвідати Вінницький обласний дитячий будинок «Гніздечко» і дитбудинок «Малятко» та передати їм зібрані продукти харчування від наших аграріїв. Приємно бачити сповнені радості обличчя діток та отримати щиру вдячність працівників даних закладів.

Ми потішили вихованців дитячих будинків лише за допомогою наших фермерів. Висловлюємо велику подяку Юрію Марухно, аграрію із с.Велика Бушинка Немирівського району, Валерію Хворостовському, директору ПАТ «Дружба», с.Шура Копіївська та Миколі Трачу, директору СТОВ «Авангард», с.Сільниця, Тульчинського району за надані продукти харчування, допомогу та Ваші щирі наміри!

Руками аграріїв

Руками аграріїв - фото 2

Руками аграріїв - фото 3