21 серп. 2020 13:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

77

0

Рушникосушарки: як обрати найкращий варіант

Рушникосушарки: як обрати найкращий варіант

Вибираємо прилад правильно


Сушарка для рушників — важливий аксесуар сучасної ванної кімнати. Вона підтримує в приміщенні необхідний рівень сухості, підвищує температуру повітря та сушить вологі рушники.

Вибираємо прилад правильно

Рушникосушарки: як обрати найкращий варіант

Під час вибору необхідно звернути увагу на зчленування труб у приміщенні. Тим більше, якщо ви обрали водяний варіант, коли гаряча вода зігріває поверхню. Якщо ви не хочете залежати від подачі гарячої води, тоді краще зупинитися на електричних моделях, що підключаються до розетки. Також сьогодні можна знайти комбіновані прилади.

Водяні сушарки працюють в досить важких умовах: постійні перепади температур, хлорована вода, яка роз’їдає поверхню труб, потрапляння всередину часточок накипу та іржі. Саме тому вони виготовляються з якісного та надійного матеріалу:

  • вуглецева чорна сталь — відрізняється доступною ціною, високою надійністю та непоганою довговічністю, але її основною проблемою можна назвати швидку появу корозії;
  • нержавіюча сталь — стійкість до агресивних речовин, респектабельний зовнішній вигляд, але на ній збирається накип;
  • латунь, мідь та інші кольорові метали — відрізняються хорошою стійкістю до корозії, високою теплопровідністю, але досить дорогі.

Ось тут https://allo.ua/ru/polotencesushiteli/ можна знайти різні по формі варіанти, які неодмінно прикрасять вашу ванну кімнату.

Які бувають типи електричних сушарок?

Виділяють дві категорії в залежності від використаного нагрівального елементу:

  • масляне наповнення та вбудований ТЕН — чудово проводять тепло, але для них потрібно робити додаткове заземлення, більшість моделей має термостат;
  • нагрівальний кабель — дешеві моделі, які відрізняються хорошою ергономічністю.

Також не забувайте про розміри сушарки. Їх підбирають в залежності від площі приміщення.