20 жовт. 2020 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

177

0

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим?

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим?

Усі меблі INSIDE зроблені за дизайн-проектом, в одній стилістиці та кольоровій гамі – продумано, зручно і неймовірно гарно


Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим?

Ви задумали зробити ремонт в квартирі – освіжити, надати їй сучасного вигляду?

А може ви – щасливий власник новеньких апартаментів у новобудові, і щойно отримали від них ключі?

Або наважилися на монументальне – побудувати власний дім?

З чого потрібно починати, і на якому етапі думати про меблі?

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим?

  • Електрик запитує мене де виводити розетки.
  • Як розмістити світильники на кухні щоб вони не заважали шафкам, і були зручні.
  • Який класти фартук? І де?
  • Де розміщувати теплу підлогу, а де не потрібно?
  • Можливо, цю стіну треба подовжити щоб закрити холодильник?
  • Як зонувати кухню-студію?

Усі ці питання відносяться до… меблів, тому планувати їх потрібно на самому першому етапі ремонту! І відповіді на них, та багато інших, не менш болючих запитів, знають спеціалісти майстерні меблів INSIDE.

"Ми завжди починаємо із проекту. Розпитуємо клієнта про його бачення меблів, побажання, звички членів родини. Як вони хочуть користуватися меблями, і що для них найзручніше. На основі цього та технічних характеристик приміщення, робимо один, або декілька проектів", - розповідає провідний менеджер Антоніна Басенко.

"Замовник може отримати меблі за абсолютно індивідуальними розмірами, – доповнює інженер-проектувальник Мечислав. – Та ж висота кухонної стільниці залежить від росту господарів. Меблі, найчастіше, вбудовані – то ж на них впливає і висота стелі, і кривизна стін J Ми найчастіше робимо конструкції під саму стелю, використовуючи увесь корисний простір, закриваємо котли, лічильники. Кожен проект неповторний".

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 2

Буває так, що клієнт задумав одне, а наші дизайнери-проектувальники можуть запропонувати цікавіший чи функціональніший варіант. Тож, робимо обидва – щоб клієнт міг бачити різні можливості, аргументуємо наші ідеї. У будь-якому разі, рішення приймає замовник.

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 3

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 4

Після того, як проекти підготовлені та узгоджені з клієнтами, ми робимо технічні розгортки для ремонтників. Зазвичай- це план розеток та план розкладки плитки. Але, при необхідності, можуть бути і інші – плани теплої підлоги, освітлення. Працюючи по них, клієнт може бути впевнений, що меблі стануть так як він задумав.

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 5

Фінальна частина проектувальної роботи – найулюбленіша у наших замовників. Це 3D-візуалізації меблів.

Дизайнер Марія: "Завдяки «візуалкам» замовники можуть побачити як буде виглядати інтер’єр їх приміщень із меблями після ремонту. Можуть переконатися, що обрані матеріали ідеально пасують один одному, або щось замінити, поки меблі не відправлені на виробництво. Також за допомогою 3D-візуалізації можна «приміряти» кухонний фартук".

Останніми роками усе більше замовників приходить до нас із дизайн-проектами, проробивши із дизайнером усі деталі. Але, навіть якщо ви вирішили обійтися самотужки, майстерня INSIDE допоможе із багатьма запитаннями.

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 6

Замовити меблі INSIDE можна:

за телефоном\вайбером 0979541662 Антоніна,

або через фейсбук https://facebook.com/Inside.org.ua

чи Інстаграм @inside.org.ua

Сайт: http://kitchen.inside.org.ua

Стаття ілюстрована фотографіями квартири замовників INSIDE. Усі меблі зроблені за дизайн-проектом, в одній стилістиці та кольоровій гамі – продумано, зручно і неймовірно гарно.

Рятуйте! Ремонт і меблі – що за чим? - фото 7