12 листоп. 2015 22:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

67

0

Саакашвілі закликав вінничан прийти на вибори мера 15 листопада

Саакашвілі закликав вінничан прийти на вибори мера 15 листопада

 Михайло Саакашвілі кличе вінничан на виори мера


Саакашвілі закликав вінничан прийти на вибори мера 15 листопада

 12 листопада губернатор Одещини під час відвідин Вінниці закликав городян не ігнорувати другий тур виборів мера 15 листопада. За словами Михайла Саакашвілі, погана активність людей дає сигнал корупційним кланам, що їм все зійде з рук.

«Потрібно, щоб вінничани приходили голосувати 15 листопада. Тому що, на жаль, ті корупційні клани, що існують в Україні, вони сприймають неприхід людей на вибори як сигнал, що їм все зійде з рук. Як би вони не сварилися, як би не обзивали один одного по телевізору, в основному, вони завжди об’єднуються. Як грабувати народ - вони завжди знайдуть спільну мову.

Інша справа, що часто народ не ходить на вибори, бо так висловлює своє невдоволення. Але ж вони (клани – ред.) цього не знають. Тому, треба нагадати, що його величність народ, який двічі вже виходив на Майдан і міняв фундаментально владу, вичікує, але все бачить. І, обов’язково, скаже своє слово.

Саме тому активна участь на виборах дуже важлива, інакше всі ці дядьки рахуватимуть, що все вже схоплено. Вінничани мають активністю показати, що вони глибоко помиляються», - наголосив голова Одеської ОДА.

ВИННИЦА.info

title