1 берез. 2019 17:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

85

0

Садовий, а за ним Гнап, знімаються з виборів на користь Гриценка

Садовий, а за ним Гнап, знімаються з виборів на користь Гриценка

Двоє кандидатів знімають свої кандидатури на пост Президента


Садовий, а за ним Гнап, знімаються з виборів на користь Гриценка

1 березня двоє кандидатів на пост Президента – Андрій Садовий та Дмитро Гнап заявили, що знімають свої кандидатури на користь Анатолія Гриценка. Відповідні звернення опубліковані сьогодні на сторінках політиків у Facebook.

Мер Львову Андрій Садовий, висунутий політичною партією «об’єднання «Самопоміч» заявив, що рішення прийняв після оприлюднених результатів опитування.

«Що стосується президентських перегонів то проаналізувавши дані опитування компанії “Фама”, які були оприлюднені сьогодні, я прийняв для себе наступне рішення:

Відкликати власну кандидатуру і підтримати кандидатуру Анатолія Гриценка на виборах президента України.

Моя підтримка не є безумовною. Я запропоную Анатолію Гриценку проект угоди про підтримку. Вона буде абсолютно публічною і стосуватиметься ряду принципів - зокрема щодо боротьби з корупцією, політики щодо окупованих територій, виборчого законодавства а також чистоти кадрових призначень», - зазначено в дописі на сторінці політика.

Садовий, а за ним Гнап, знімаються з виборів на користь Гриценка

Колишній журналіст Дмитро Гнап, якого висунула кандидатом на пост Президента партія «Сила людей», після заяви Садового теж сказав, що готовий знятися на користь Гриценка. Записав відеозвернення разом з дружиною.

«Після заяви Садового, я готовий теж знятися на користь Анатолія Гриценка. Єдине, в цьому питанні остаточне рішення має ухвалити з’їзд нашої партії «Сила людей», який відбудеться завтра, куди ми і запрошуємо до участі також Анатолія Гриценка…», - заявив Гнап.

Садовий, а за ним Гнап, знімаються з виборів на користь Гриценка  - фото 2

Якщо заяви політиків будуть підтверджені документами, залишиться 42 кандидати на пост Президента.

Вiнниця.info, фото – зі сторінок кандидатів у Facebook