16 листоп. 2022 12:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Здоров‎’‎я
0

916

0

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів

Санаторій «Березовий гай» знаходиться у Вінницькій області, в курортному місті Хмільник, що славиться своїми цілющими радоновими джерелами ще з давніх часів


Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів

Санаторій «Березовий гай» знаходиться у Вінницькій області, в курортному місті Хмільник, що славиться своїми цілющими радоновими джерелами ще з давніх часів. Перевагою серед інших оздоровниць Хмільника, є віддаленість від міського шуму, тому що санаторій розташований на околиці міста у лісовому масиві та може комфортно розмістити 120 осіб у будь-яку пору року.

У санаторії працюють висококваліфіковані лікарі, використовуються передові медичні технології та сучасне закордонне лікувальне обладнання, в тому числі й унікальне. У нашому санаторії висока ефективність лікування із пропонованих медичних послуг.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів

Наш санаторій надає допомогу своїм пацієнтам в лікуванні та профілактиці таких захворювань:

опорно-рухового апарату (остеохондроз, міжхребцева грижа, протрузія диска, грижі Шморля, хвороба Бехтерева, сколіоз, деформуючий остеоартроз, спондилолістез, спондилоартроз, спондильоз, стани після перенесених травм і операцій);

нервової системи (радикуліт, плексит, поліневрит, стеноз спинномозкового каналу, вегетосудинна дистонія, розлади сну, мігрень);

серцево-судинної системи (облітеруючий атеросклероз нижніх кінцівок, кардіосклероз, варикозна хвороба, хвороба Рейно, ішемічна хвороба серця, гіпертонія 1-2 ступені);

захворювання шкіри (псоріаз, дерматит, нейродерміт, екзема (суха форма), наслідки після опіків;

захворюваннями ендокринної системи та обміну речовин (подагра, цукровий діабет, гіпотиреоз у стадії компенсації, ожиріння I-II стадії).

У зв'язку з поширенням нового інфекційного захворювання COVID-19, на основі досвіду європейських клінік, лікарями санаторію розроблено та успішно застосовується програма реабілітації хворих, які перенесли коронавірусну інфекцію.

Також створена нова унікальна програма «Діабет-СТОП», яка полягає у потужному впливі на всі, без виключення, ланки патогенезу цього захворювання з метою стійкого та тривалого ефекту у лікуванні цукрового діабету 2 типу.

Всі пацієнти, які лікуються у нашому санаторії, мають змогу поєднувати свій основний напрямок реабілітації з лікуванням супутніх патологій.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 2

У санаторії використовуються сучасні методи лікування та діагностики:

Бальнеотерапія: радонова ванна, суха вуглекисла і чотирьох-камерна озоно-гальванічна ванна.

Електролікування: ВТЕС — внутрішньотканинна електростимуляція, екстракорпоральна ударно-хвильова терапія, газові ін'єкції (карбокситерапія), імпульсна біосудинна магнітотерапія, дарсонвалізація, магнітотерапія, електрофорез, діадинамотерапія, ампліпульстерапія, ультразвук, інтерференцтерапія, ультратон, електросон, гальваногрязелікування тощо.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 3

Світлолікування: лазерно-магнітна терапія, біоптрон, ультрафіолетове опромінення ОУФну, фотонна поліхромна матриця, ВЛОК — внутрішньовенне лазерне опромінення крові тощо.

Фізична реабілітація: компютерне горизонтальне витягування хребта та суглобів, постізометрична релаксація м'язів, ручний та вакуумний масаж, пресотерапія, антицелюлітний масаж, лікувальна гімнастика за методикою Євмінова, заняття в тренажерному залі з інструктором ЛФК, курс дихальної гімнастики по Стрельниковій, дозована Скандинавська ходьба.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 4

Фітотерапія: фіточаї, моршинська вода джерела №6, синглетно-кисневий коктейль.

Інші види лікування: лікувальні медикаментозні блокади, PRP – терапія (плазмоліфтинг), внутрішньосуглобові введення.

Діагностичні обстеження: загальний та біохімічний аналіз крові, визначення лепідного спектру крові, ревмопроби, визначення хелікобактер пілорі, електрокардіограма, кардіовізор, реовазографія, реоенцефалографія, денситометрія (безболісний, неінвазивний і абсолютно безпечний метод діагностики остеопорозу), спірографія (метод дослідження роботи легенів і бронхів).

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 5

Лікування проводиться на високому рівні, усі процедури відпускаються згідно з графіком та без черг!

Харчування в санаторії

Харчування в санаторії різноманітне та смачне. В приготуванні страв використовується пароконвектомат, це сучасне німецьке обладнання фірми Купербуш, що дозволяє готувати страви, як загального столу, так і дієтичні. Усі страви готуються з натуральних місцевих продуктів та завжди мають 100% готовність і відмінні смакові якості.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 6

Проживання

Гостям санаторію пропонуються комфортні номери різних категорій.

На території для гостей санаторію, які приїхали на автомобілі є безкоштовна автостоянка, по всій території є безплатний доступ до мережі інтернет.

У санаторії можна не тільки пройти якісне лікування, але і відмінно провести час, включаючи неспішні прогулянки лісовими стежками до озера, заняття скандинавською ходьбою. На території санаторію є можливість приготувати шашлик на мангалі, гості можуть брати напрокат велосипеди, санки та лижі.

Для дітей є невеличкий дитячий майданчик.

Екскурсовод санаторію розповість про всі визначні пам'ятки нашого краю і надасть можливість їх відвідати.

Поруч із санаторієм розташовані мережа ресторанів, барів, магазинів, салонів краси, фітнес зал, банкомат.

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 7

Якщо Ви готові відкласти свої нескінченні справи та зайнятися своїм здоров'ям, а значить і своїм майбутнім, санаторій «Березовий Гай» чекає на Вас!

Вінницька обл.

м. Хмільник, вул. Курортна 12

sanatory.vn.ua

(067)130-0-130

(099)130-0-130

Санаторій «Березовий гай» – пропонує комплексне та ефективне лікування захворювань хребта та суглобів - фото 8