27 трав. 2011 17:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

64

0

Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя

Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя

Зі 50-річним ювілеєм санаторій привітав особисто голова профспілок Василь Хара


Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя

Профспілковий санаторій «Хмільник», який розташований у місті-курорті державного значення Хмільник Вінницької області відзначив 50-річчя свого існування.

На адресу колективу санаторію надійшли численні вітальні адреси та телеграми, в тому числі від Голови Верховної Ради Володимира Литвина і Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Привітати «Хмільник» з 50-річчям бездоганної репутації на ринку санаторно-курортних послуг завітали й почесні гості - Народний депутат, голова Федерації профспілок України Хара В.Г., голова Правління ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» Субота М.В., директор Українського НДІ курортології, представники обласної, районної та міської влади, голови Федерацій профспілок Вінницької та інших областей.

Гості, вітаючи ювіляра, відзначили, що 50 років постійного вдосконалення дозволили здобути «Хмільнику» бездоганну ділову репутацію, завоювати відданих прихильників та створити власний імідж.

Під час свята головний лікар санаторію Олександр Галаченко привітав колег, партнерів, гостей з ювілеєм та презентував шлях становлення та випробувань закладу.

Адже на сьогоднішній день профспілковий санаторій «Хмільник» по праву вважається національним лідером ринку санаторно-курортних послуг України, отримавши числені відзнаки та нагороди міжнародного значення. Останьою нагородою стала - перемога у Всеукраїнському рейтингу сумлінних платників податків у галузі медицини.

У святковий день були організовані виставки живописного пленеру і народних майстрів української вишивки, а духовий оркестр створив атмосферу піднесеного настрою ще завчасно до проведення урочистостей з нагоди 50-річчя санаторію «Хмільник».

Високий святковий тонус допомагали підтримувати й самодіяльні колективи санаторію.

Нагадаємо, минулого року за рішенням Всесвітньої Федерації водо- та кліматолікування (ФЕМТЕК) профспілковий санаторій «Хмільник», що розташований у Вінницькій області, отримав нагороду, як "Краща оздоровниця 2010 року". Диплом переможця було вручено головному лікарю санаторію Олександру Галаченко під час Міжнародного наукового конгресу ФЕМТЕК та 63-ї Генеральної Асамблеї, що проходили у курортному місті Хамамет (Туніс) з 1 по 5 листопада.

Довідка.

Санаторій „Хмільник” – це найпотужніший санаторний заклад курорту Хмільник, який прийняв своїх перших відвідувачів 19 травня 1961 року.

На сьогодні оснащеність новітньою медичною апаратурою та обсяг лікувально-діагностичних можливостей профспілкового «Хмільника» відповідають рівню сучасного багатопрофільного клінічного стаціонару. Здравниця знаходиться у мальовничому куточку Вінниччини де є все, що необхідно для лікування, реабілітації й відпочинку: унікальні за своїм складом радонові мінеральні води, великі поклади цілющої торф'яної грязі, сприятливий клімат, чисте високоіонізоване повітря, близькість річки й великих лісових масивів. «Санаторій Хмільник» - відзначається ефективним лікуванням з індивідуальним підходом до кожного пацієнта в поєднанні з персоніфікованим сервісом, родинним комфортом та гостинністю.

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 2

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 3

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 4

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 5

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 6

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 7

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 8

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 9

Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 10

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 11

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 12

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 13

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 14

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 15

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 16

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 17

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 18

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 19

 Санаторій «Хмільник», що на Вінниччині розміняв півсторіччя - фото 20

ВИННИЦА.info


0
0