23 груд. 2020 10:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

406

0

Село Буша здивувало своєю історією та красою миротворця з Японії

Село Буша здивувало своєю історією та красою миротворця з Японії

Пообіцяв повернутися туди навесні


Село Буша здивувало своєю історією та красою миротворця з Японії

До села Буша, що в Ямпільському районі на Вінниччині, на відпочинок в грудні приїжджав Джунсей Терасава - миротворець з Японії. Він був приємно здивований природою, порівнював її із Швейцарією та обіцяв навесні повернутися.

«Про наше село японський гість почув випадково, від українців. І коли приїхав, то здивувався, чому раніше тут не бував. Порівняв Бушу зі Швейцарією», - розповідає Вінниця.info художниця Світлана Телець, до якої завітав японець.

Іноземець пробув у Буші три дні.

«Йому дуже сподобався наш борщ. Він його здивував багатьма інгредієнтами. Каже, як в одному супі може бути так багато всього. Але смак йому став до вподоби», - каже Світлана.

Художниця провела гостю екскурсії по Буші, показала Гайдамацький Яр та скельний храм.

«Він сказав, що у селі дуже багата енергетика. Коли були на горі, то захоплювався ландшафтами. Багато фотографував. Особливо рослини, які ростуть між камінням», - пригадує Телець.

На своїй сторінці у соціальних мережах Джунсей Терасава написав, що стародавнє прикордонне село Буша - прекрасний Будда.

«Таке ж стародавнє, як час Хараппи та Піраміди. Потужне езотеричне село з героїчною спадщиною», - переконує Джунсей Терасава.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info