2 серп. 2016 09:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

67

0

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан

 Сергій Кудлаєнко: двері моїх приймалень відкриті для вінничан 


Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан

 На останньому прийомі народного депутата Сергія Кудлаєнко, не зважаючи на літню спеку – людно. Прийшли учасники АТО, пенсіонери, інваліди, підприємці, багатодітна родина та колектив медпрацівників.

Громадські приймальні по вул. Соборній , 72 та вул. Космонавтів, 30 працюють щоденно, крім вихідних і вінничани можуть звертатись до помічників коли їм зручно, але, за словами Кудлаєнка, акцент – на особистому спілкуванні.

«Під час перебування в зоні АТО отримав цукровий діабет, але ВЛК не врахувала службу в зоні бойових дій, тепер втрачаю всі пільги на лікування та оздоровлення, які повинен мати за законом», - пояснює демобілізований Сергій Дяченко.

Народний депутат взяв на контроль звернення від пані Ольги Крупської, інваліда по зору, члена УТОС, їй потрібен соціальний супровід та від пані Ельміри Павленко, щодо благоустрою будинку по вул. Пирогова, 51.

«Звернулась до РАГС щоб зареєструвати дитину і отримала безпідставну, на мій погляд, відмову», - розповідає пані Таміла, що має чоловіка громадянина Італії, 5 дочок та нещодавно народженого хлопчика. Кудлаєнко запевнив жінку про вирішення проблеми.

Зазвичай люди приходять із запитаннями та проханнями, а цього разу завітали учасник АТО, якому народний депутат допоміг отримати статус, родина переселенців, що успішно розпочала маленький бізнес у Вінниці та група пенсіонерів, за зверненням яких розроблено та вже зареєстровано законопроект із правових питань, прийшли аби подякувати, питання вирішені.

«Пріоритет роботи приймалень – це учасники АТО та їх родини і матеріальна допомога в особливо тяжких випадках, як правило - на лікування. Традиційно зустрічаємось із громадськими організаціями, волонтерами, активістами. Це дає розуміння головних проблем суспільства, а відтак впливає на якість роботи в парламенті, тому для мене літні канікули не перешкода для спілкування з людьми, двері моїх приймалень відкриті», - підкреслив Сергій Кудлаєнко.

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 2

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 3

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 4

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 5

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 6

Сергій Кудлаєнко під час канікул займається вирішенням проблем вінничан - фото 7

Прес-служба народного депутата