5 жовт. 2010 11:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

54

0

Сергій Щетінін проторятиме "Шлях до комунізму" у Вінницькій облраді

Сергій Щетінін проторятиме "Шлях до комунізму" у Вінницькій облраді

Голова фермерського господарства "Родина Щетініна – Шлях до комунізму" Сергій Щетінін висунутий кандидатом в депутати Вінницької обласної ради від Партії вільних демократів по мажоритарному округу №55 у місті Вінниці


Сергій Щетінін проторятиме "Шлях до комунізму" у Вінницькій облраді

Голова фермерського господарства "Родина Щетініна – Шлях до комунізму" Сергій Щетінін висунутий кандидатом в депутати Вінницької обласної ради від Партії вільних демократів по мажоритарному округу №55 у місті Вінниці.

Про це повідомив голова вінницької обласної організації Партії вільних демократів Віталій Добровольський.

"Сергій Михайлович Щетінін висунутий кандидатом в депутати облради по Ленінському району Вінниці", - сказав він.

Конкурентами Сергія Щетініна по округу будуть Анатолій Бельдіян від партії "Єдність", яку на виборах в облраду за списками очолює екс-голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський.

Від Партії Регіонів за одномандатним округом №55 на вибори йде заступник начальника управління освіти й науки Вінницької облдержадміністрації Олена Чорна.

Сам Віталій Добровольский теж обиратиметься в облраду у Вінниці по мажоритарному округу №56, який охоплює Замостянський та Староміський райони. Його конкурентами по цьому округу буде заступник головного редактора газети "33-й канал" Тетяна Редько (від "Єдності") та голова спостережної ради швейної фабрики "Володарка" Леонід Гавриш, якого висунула Партія регіонів.

 

ВИННИЦА.info


0
0