24 черв. 2020 09:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

102

0

Сергій Борзов відмовився від тілоохоронців: Мене не потрібно охороняти

Сергій Борзов відмовився від тілоохоронців: Мене не потрібно охороняти

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов відмовився від особистих охоронців


Сергій Борзов відмовився від тілоохоронців: Мене не потрібно охороняти

Сергій Борзов ініціював розірвання угоди, яка була укладена між облжержадміністрацією і поліцією на послуги з охорони голови Вінницької облдержадміністрації. В рік на охорону «губернатора» з бюджету виртачали 500 тис грн.

Про це Сергій Борзов повідомив на своїй сторінці в «Фейсбук».

«Мене не потрібно охороняти.

Був здивований, що з бюджету виділяється майже пів мільйона гривень в рік на охорону голови обласної державної адміністрації. Фактично особисті тілоохоронці за кошти платників податків. Від кого охороняти?

Вважаю, що це не правильно. Тому ініціював розірвання відповідного договору облдержадміністрації з поліцією. Доцільніше гроші витратити на засоби захисту для медиків, дітей-сиріт або інклюзивну освіту... Потреб на сьогодні багато.

Щодо охоронців, то зазначу, що хлопці не будуть звільнені, вони й далі працюватимуть в штаті поліції. Я переконаний, що у правоохоронців є чим займатись», - зазначено в дописі Борзова.


Нагадаємо, 19 червня перший заступник Глави Офісу Президента України Сергій Трофімов представив нового голову обласної державної адміністрації Сергія Борзова. Вінниця.info публікувала інтерв’ю Сергія Борзова та фоторепортаж у день представлення. В перший робочий день Сергій Борзов навідався у вінницьке відділення «швидкої», де стався спалах коронавірусу і неналежні умови роботи для медиків. Він просить мера перенести підстанцію в будівлю по Генерала Арабея.

Вінниця.info