25 черв. 2019 11:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

78

0

Сергій Кудлаєнко - кандидат в народні депутати України

Сергій Кудлаєнко - кандидат в народні депутати України

Вінничанин Сергій Кудлаєнко зареєструвався кандидатом в народні депутати Верховної Ради УкраїниIX скликання.


Сергій Кудлаєнко - кандидат в народні депутати України

Вінничанин Сергій Кудлаєнко зареєструвався кандидатом в народні депутати Верховної Ради УкраїниIX скликання. Про це він повідомив у відеозверненні, яке оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Шановні подоляни, вінничани, друзі! Зареєструвався кандидатом у народні депутати Верховної Ради України IXскликання!

Працював у місцевому самоврядуванні, останні роки на посаді заступника голови Комітету з державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування і надалі буду підтримувати розвиток міст і сіл, децентралізацію та відродження територіальних громад. За місцевим самоврядуванням- майбутнє країни!

Зареєструвався кандидатом у народні депутати як самовисуванець, безпартійний.

Рішення про участь у виборчій кампанії прийняв за результатами зустрічей і консультацій з громадськими організаціями Вінниччини, з якими співпрацював останні роки.

Закликаю всіх кандидатів у народні депутати та учасників виборчого процесу сприяти чесності та відкритості виборів! Є достатньо інформації про політичні сили і окремих кандидатів, які можуть використовувати«брудні» технології та заважати демократичним принципам проведення виборів!

З повагою ставлюсь до кожного кандидата і сподіваюсь на прояви взаємної толерантності, адекватності та поваги у виборчому процесі, адже на мою думку, життя після 21 липня не завершується!

Звернувся до Міністерства внутрішніх справ для забезпечення волевиявлення українських громадян на високому рівні та із збереженням усіх принципів чесної і прозорої виборчої кампанії, як це було зроблено під час президентської кампанії на початку року!».

Сергій Кудлаєнко - кандидат в народні депутати України