19 лип. 2019 21:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

76

0

Сергій Кудлаєнко запросив учасників виборів прибирати місто від політичної агітації

Сергій Кудлаєнко запросив учасників виборів прибирати місто від політичної агітації

Сергій Кудлаєнко запросив кандидатів, представників політичних партій та виборчих штабів, а також вінничан, що небайдужі до демократичного процесу виборів, із закликом очистити місто від незаконної політичної агітації


Сергій Кудлаєнко запросив учасників виборів  прибирати місто від політичної агітації

Сергій Кудлаєнко, кандидат у народні депутати до Верховної Ради України IX скликання по 11 виборчому округувпродовж виборчої кампанії опікується чесністю виборчих перегонів. Віннеодноразово звертався до учасників виборів, кандидатів та їх штабівіз зверненням про уникнення порушеньта«брудних» технологій під час кампанії.

19 липня, перед днем тиші, коли заборонена будь-яка політична агітація,Сергій Кудлаєнко запросив кандидатів, представників політичних партій тавиборчих штабів, а також вінничан, що небайдужі до демократичного процесу виборів,із закликом очистити місто від незаконної політичної агітації. Про це він написавна своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук та в оприлюдненому відеозверненні.

- На початку виборчої кампанії звернувся до правоохоронних органів тавсіх учасників виборчого процесуіз закликом сприяти чесним виборам! Наближається День тиші! Звертаюсь до всіх кандидатів та їх штабів із запрошеннямприбрати свою політичну агітацію! Це ще один крок до прозорих та чесних виборів! Кандидати та вінничани, які ЗА! чесні вибори! Приходьте завтра, 20 липня на площу біля входу до медуніверситету в районі ринку «Урожай»! Скажемо - НІ! порушеннямзаконупро демократичні вибори таразомдопоможемо очистити місто від незаконноїполітичної агітації! «Політичне» генеральне прибирання Вінницірозпочнеться о 9.00!

https://www.facebook.com/S.kudlaienko/videos/1052316768295026/