11 берез. 2019 16:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

36

0

Сергій Тарута - представник здорового глузду в політикумі України!

Сергій Тарута - представник здорового глузду в політикумі України!

Сергій Тарута - представник здорового глузду в політикумі України!


Сергій Тарута - представник здорового глузду в політикумі України!

Напередодні президентських виборів , соціологічні служби видають українцям свіжі результати різноманітних опитувань та рейтингів кандидатів на посаду глави держави. Виборцю дуже легко розгубитись перед великою кількістю кандидатів та рейтингів, що протиречать одне одному. Тим більше, коли мало не з кожної праски лунає: голосуйте за мене-серцем, голосуйте за мене - чесного та порядного, голосуйте за мене - за моє нове обличчя, голосуйте - за мої успішні реформи. Відтак, постає питання - як обрати 31-го березня одне прізвище у виборчому бюлетені довжиною майже у метр?

Для початку - потрібно заспокоїтись та трішки подумати. І якщо сьогодні у моду увійшли різноманітні опитування, то не зайвим буде попередньо відповісти на декілька простих запитань:

- чи довірите ви аби операцію на серці вашій близькій людині робив актор, котрий зіграв роль талановитого хірурга в серіалі?

- чи віддасте ви свою дитину на виховання сторонній людині, котра заявляє, що вона порядна та готова виховувати всіх взагалі?

- чи погодитесь ви довірити ремонт свого авто, пральної машини або тонометра крадію-нездарі, котрий не лише не виконав ремонт, але й вкрав ваші нові запчастини?

Скоріше за все, ваша відповідь буде негативною. Будь-яка людина зі здоровим глуздом хоче довірити своє життя та здоров"я - кваліфікованому лікарю, дітей - талановитому педагогу, а пральну машину - порядному та відповідальному механіку. І це вірна відповідь. Кожен хоче, аби його потреби забезпечували професійні та відповідальні спеціалісти. Це надійне правило потрібно застосовувати і до підходу у виборі глави держави. Управління країною набагато складніший процес ніж виступи у телешоу.

Тому, не варто всій голос за комедіантів, котрі перетворять життя кожного у фарс, або за крадіїв з нинішньої влади, котрі витратили весь кредит довіри та можуть перетворити життя країни у трагедію. Обирати главу держави потрібно вкрай ретельно та керуючись здоровим глуздом. Помилка не припустима, тому що ці вибори - останній шанс для України вибратись із прірви бідності та розвалу.

У виборців ще є час до 31-го березня визначитись. Є можливість ознайомитись з програмами кандидатів, знайти відповідь на важливі питання - чи є стратегія та план дій у кандидата, яку команду він сформував для управління державою, якими є його особисті здобутки , якою є його ділова репутація? Сьогодні на ці питання не можуть чітко відповісти представники діючої влади, котрі знову йдуть на вибори, аби залишитись біля годівниці. Немає чіткої відповіді і у Зеленського, котрий переплутав управління країною з комедійним телешоу.

Але, такі відповіді є у інших кандидатів на пост Президента. І кращий серед них - Сергій Тарута: промисловець, антикризовий управлінець з бездоганною репутацією, чіткою стратегією виходу України з кризи та ефективною командою . Сергія Таруту кандидатом на пост Президента України висунула політична партія "ОСНОВА" - партія людей справи.

Сергій Тарута переконаний в тому, що вищі державні посади вимагають від претендентів окрім порядності, компетентності , досвіду, розуміння та професіоналізму.

"Виборці мають до наступних виборів підходити свідомо. І голосувати за тих, хто не лише на словах, а й на ділі зможе зробити Україну багатою, мирною та щасливою. Вони мають віддати свій голос за порядних та патріотичних професіоналів, у котрих є гарна репутація, дієва стратегія розвитку та ефективна команда для перетворень" - переконаний Сергій Тарута.

Сергій Тарута - представник здорового глузду в політикумі України!

Як кандидат у Президенти, Сергій Тарута вважає справою честі реалізацію своєї передвиборної програми, в якій мит та благополуччя українців мають ранг національної ідеї. А стратегічний курс на прискорене економічне зростання закладено у науково обґрунтованій "Доктрині збалансованого розвитку "Україна - 2030", що було розроблено за безпосередньої участі Сергія Тарути. За підсумком реалізації такої стратегії, Сергій Тарута як майбутній Президент України гарантує українцям гідний рівень життя та соціальних стандартів в державі.

"Економічний потенціал України дозволяє досягти рівня середньої зарплати у 1000 -1200 доларів США, а пенсій - 450-500 доларів. Українці мають гідно жити та заробляти Я поверну повагу кожній людині і країна ЗаПрацює!",- заявляє Сергій Тарута та його однодумці, котрі об'єднались навколо політичної партії "ОСНОВА".


Прес-служба вінницької обласної та міської організацій ПП "ОСНОВА"