27 груд. 2019 09:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

112

0

Шамрай покинув «Батьківщину»

Шамрай покинув «Батьківщину»

Вінницький обласний осередок ВО «Батьківщина» зменшуєтьс. Шамрай написав заяву про вихід з партії


Шамрай покинув «Батьківщину»

Головний лікар Подільського регіонального центру онкології Володимир Шамрай написав заяву про вихід з партії ВО «Батьківщина», в якій був 15 років. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«…у 2020 рік я вирішив «йти» вже не в складі партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Відповідну заяву про вихід із даної політичної сили написав на ім'я голови обласного осередку Людмили Щербаківської і сьогодні її віддав. Для мене це була просто формальність, яку я мав зробити…

З цією політичною силою я був майже 15 років. Хочу подякувати вже колишнім однопартійційцям за співпрацю. Для мене це неабиякий досвід! Однак час розвиватися та йти далі…і на сьогодні у мене інший шлях…

До речі, наперед даю відповідь, адже здогадуюся, що такі питання будуть. Із ВО «Батьківщина» я вийшов не через те, що депутати, тоді ще колеги по політсилі, на останній сесії обласної Ради відмовилися підтримати створення хоспісу на території Подільського регіонального центру онкології. Але чесно зізнаюся, їх позиція (не голосувати) у такому важливому для Вінниччини питанні, таки вплинула на моє рішення.

Я досі твердо переконаний на необхідністі створення сучасного центру, де надаватиметься хоспісно-паліативна медична допомога сотням хворим, не лише онкопацієнтам, а всім із смертельним діагнозом. Маю надію, що депутати зрозуміють, що коли його не може побудувати держава, потрібно шукати інші виходи із ситуації. Бо хворі мають мати можливість позбутися пекельних мук і отримати кваліфіковану та якісну допомогу вже сьогодні, а не через 10 років...», - зазначено в дописі.

Шамрай покинув «Батьківщину»

Нагадаємо, на сесії облради не погодили розподіл земельної ділянки Подільського регіонального центру онкології, щоб виділити 30 соток землі в оренду для будівництва хоспісу.

В 2019 році партію ВО «Батьківщина» покинули Вадим Кудіяров і Гана Давиденко.

Вiнниця.info, фото В. Шамрая