14 трав. 2020 10:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

211

0

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE

INSIDE – майстерня зі створення дизайну та виготовлення меблів під замовлення


Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE

Вибір меблів – це великий клопіт. Адже перед вами стоїть задача поєднати омріяний дизайн із функціоналом та бюджетом. Але можна позбутися цього клопоту, зекономити свій час та отримати бажану якість, довірившись професіоналам.

INSIDE – майстерня зі створення дизайну та виготовлення меблів під замовлення. Шість років на ринку, сотні якісних меблів, продуманих до найменших дрібниць. Десятки відгуків від щасливих сімей, які обживають зручні кухні, створені спеціалістами командиINSIDE.

Ксенія Шевчук (із кухнею від INSIDEз 2016 року):

  • Нам порадили INSIDE хороші знайомі, меблі яких нам сподобалися. Відбулася дуже приємна зустріч зі співробітником студії. Нам заімпонував підхід до роботи, уважне ставлення до клієнта. На зустрічі вже запропонували проєкт, і я була приємно вражена, наскільки все структуровано, продумано, красиво.

У нас маленька кухня, в якій треба було багато чого помістити. Задіювали кожен сантиметр площі. Заховали газову колонку, яка псувала вигляд інтер’єру.

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE

Зараз я більш за все люблю розставити все по своїх місцях і милуватися ладом та затишком. Прямо захват! Кухня в нас дійсно – серце дому. Покористувавшись уже більше двох років, я переконалася, яка вона вся функціональна, як приємно відкриваються шафки,легко миється. Дуже задоволена стільницею. Відчувається, що компанія працює з якісними матеріалами. А тому кухнею ми не обмежилися.Замовили меблі під телевізор, на балкон, у передпокій, шафки в ванну, гардеробну. Коротше, багато всього замовили (сміється). Хлопці працюють швидко, чисто, акуратно.

Треба додати, що десь через півроку у нас трапилася проблема з однією шафкою. Ми написали менеджеру в фейсбук. Хлопці приїхали, подивилися, привезли нову деталь, замінили і не взяли за це ні копійки. Гарантійний супровід в дії!

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 2

Дар’я Фазульянова (замовляла кухню у липні 2019 року):

  • Приймаючи рішення, хто буде виготовляти меблі в нашу квартиру, ми без вагання обрали INSIDE. Тому що вже мали меблі майстерні. Коли орендували квартиру, замовляли в них шафу-купе. Тоді усе сподобалося, побажання враховувалися, шафу виготовили швидко. Готуючись до переїзду у власний омріяний будинок, ми знову звернулися до Тані (засновниця INSIDE).
  • Вже три роки ми користуємося кухнею INSIDE. Нічого не зламалося, не стерлося й не відвалилося. Замовляючи, я не очікувала такої якості матеріалів та виконання.

Ми живемо за містом. Насправді дуже зручно, коли більшість питань можна вирішувати дистанційно, а менеджер виїжджає на консультацію прямо додому разом із замірником. В мене було прохання на остаточні заміри привезти додому зразки стільниці, щоб підібрати до вже встановлених підвіконь та ламінату.

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 3

Надзвичайно сподобався індивідуальний підхід. Мене не підганяли, помітивши мої сумніви, залишили час для роздумів, щоб я подолала якісь свої страхи. Під час виконання робіт майстри дуже старалися і прагнули до ідеалу. Зручною несподіванкою на нашій кухні стали підйомні фасади на кухні (авентоси Blum). Шафки виявилися дуже місткими, хоча візуально компактні.

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 4

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 5

Олена Костюк (власниця кухні від INSIDE з 2017 року):

Наша кухня починалася з плитки на фартух. Я намріяла собі яскраво зелену кухню. Ми довго ходили вибирати плитку, але ніяк не могли знайти саме той відтінок молодої трави. Треба додати, що в той час я вже була мамою двохрічного Миросика і очікувала двійнят. Поки ми блукали павільйонами з будматеріалами, мені запав у душу малюнок з ніжно рожевим яблучним цвітом. І вже відштовхуючись від цього спокійного рожевого, стали обирати колір кухні. Я, звісно, дуже боялася, коли народжу, гормональний фон зміниться, і ахну від свого вибору. Але дизайнер заспокоїв побоювання, і справді колір до цих пір не набрид, і нашу кухню я ніжно люблю.

Приємно здивувала якість фурнітури. Була необхідність заощадити, і до неї підійшли виважено. Обговорювали кожну шухлядку. В ніші, які використовуються частіше, встановили дорогу фурнітуру з дотягувальними механізмами. В те, що менш затребуване, поставили бюджетну. Але за роки використання я бачу, що вона не уступає по стійкості. Порівнюючи нашу кухню з кухнями родичів, я відчуваю разючу різницю.

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 6

Люблю вимити нашу кухоньку і милуватися бездоганним кольором і блиском, який зберігся в такому ж вигляді, як у день установки. Саме на кухні я усамітнююся, коли хочу приділити час собі. Вночі, коли діти сплять, тут приємно подивитися кіно. Пишу на кухні бухгалтерські звіти. Готую для своєї немаленької сім’ї, виготовляю торти, капкейки на замовлення. Меблі – це наше щоденне оточення, що десь і формує настрій господарів. Приємно, коли вони вносять у наше життя радість, задоволення і комфорт.

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 7

Тетяна Злотницька (засновниця майстерні):

Звертаючись до нас, кожен клієнт отримує команду з менеджера, проектувальника та дизайнера, які разом працюють над його проектом. Тому на виході народжується продукт, ретельно вивірений і продуманий технічно, сучасний та естетичний, дуже зручний та індивідуальний. Усі спеціалісти із багаторічним досвідом – тож можуть порадити не тільки по меблях, а і по ремонту в цілому. До наших проектів кухонь ми безкоштовно робимо розкладку плитки / схему розеток / плани виводів води.

По кожному замовленню складається договір, ми завжди дотримуємося термінів виготовлення та надаємо гарантію на наші меблі і окремі комплектуючі.

Замовити меблі INSIDE можна за телефоном\вайбером 0674332267, або через фейсбук https://business.facebook.com/Inside.org.ua чи Інстаграм @inside.org.ua.

Сайт kitchen.inside.org.ua .

Ми віримо в те, що створені нами меблі дозволяють клієнтам виразити свою індивідуальність та створюють комфорт у їх домівках!

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 8

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 9

Щасливі сім’ї на щасливих кухнях від INSIDE - фото 10

Матеріал - Антоніна Басенко