21 листоп. 2019 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

74

0

Ще одна комісія рекомендувала голові Вінницької ОДА звільнити свого заступника

Ще одна комісія рекомендувала голові Вінницької ОДА звільнити свого заступника

Владиславу Скальському рекомендують звільнити із займаної посади заступника голови облдержадміністрації Ігоря Івасюка


Ще одна комісія рекомендувала голові Вінницької ОДА звільнити свого заступника

21 листопада відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм, під час якого депутати ухвалили звернення до голови Вінницької ОДА. Владиславу Скальському рекомендують звільнити із займаної посади заступника голови облдержадміністрації Ігоря Івасюка, який відповідає за реалізацію повноважень в соціальній та гуманітарній сферах.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Члени комісії стурбовані ситуацією, яка відбулася в Плисківському психоневрологічному інтернаті. Низка питань були озвучені на комісії: «Чи не порушені права підопічних закладу на охорону здоров’я, на повагу до гідності, достатній життєвий рівень та безпечні умови проживання?», «Чи відбулися зміни в цьому інтернаті та яка ситуація в інших закладах?».

Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталія Заболотна поінформувала щодо вжитих заходів із усунення виявлених порушень та подальших кроків недопущення таких ситуацій. Департаментом заплановано проведення наради з керівниками усіх інтернатних закладів системи соціального захисту населення області щодо забезпечення прав та законних інтересів мешканців закладів.

Нагадаємо, що 12 листопада під час чергового засідання комісії Вінницької обласної ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації ухвалили рішення звернутись до голови облдержадміністрації Владислава Скальського з пропозицією звільнити заступника Ігоря Івасюка та керівника департаменту освіти й науки Володимира Буняка.

Раніше ми писали, що поліція розслідує кримінальну справу за фактом знущання над людьми в інтернаті на Вінниччині.

Вінниця.info