5 лют. 2020 16:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

91

0

«Щедрик», замість «Кіно-Поділля»: у Вінницькій облраді підготували проект рішення

«Щедрик», замість «Кіно-Поділля»: у Вінницькій облраді підготували проект рішення

Вінницька облрада планує перейменувати «Кіно-Поділля» в «Щедрик»


«Щедрик», замість «Кіно-Поділля»: у Вінницькій облраді підготували проект рішення

У Вінницькій обласній раді до сесії підготували проект рішення, яким пропонується змінити найменування комунального закладу «Кіно-Поділля» на «Щедрик» та затвердити новий Статут. Центр культури «Щедрик» буде розміщуватись у Вінниці по вул. Ботанічна, 15.

«1. Змінити повне та скорочене найменування комунального закладу «Центр кіномистецтва та культури «Кіно-Поділля» визначивши його повне найменування: Вінницький обласний центр культури «Щедрик» та скорочене найменування: ВОЦК «Щедрик».

2. Доповнити завдання і функції комунального закладу та внести зміни до його статуту.

3. Затвердити статут Вінницького обласного центру культури «Щедрик», викладений у новій редакції (додається).

4. Доручити в.о. директора Погребняк В.І. здійснити всі організаційно-правові заходи щодо державної реєстрації статуту, вкладеного в новій редакції, про що повідомити управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області в місячний термін із наданням копії статуту.

5. Викласти пункт 16 розділу «Установи культури» додатку №2 до рішення 23 сесії Вінницької обласної Ради 3 скликання від 12 жовтня 2001 року № 483 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад області», у новій редакції: «16. Вінницький обласний центр культури «Щедрик», - зазначено в документі.

Вiнниця.info