1 квіт. 2019 10:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

123

0

Щербаківська впевнена в перемозі Тимошенко і каже, що визначились з губернатором Вінницької області

Щербаківська впевнена в перемозі Тимошенко і каже, що визначились з губернатором Вінницької області

Щербаківська вірить в перемогу Тимошенко


Щербаківська впевнена в перемозі Тимошенко і каже, що визначились з губернатором Вінницької області

Під час виборчого марафону 31 березня у Вінницькому прес-клубі представники різних політичних сил мали можливість прокоментувати ЗМІ хід виборів. Голова Вінницького обласного осередку ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська, яка є представником штабу Ю. Тимошенко, заявила, що їх лідерка вийде в другий тур. Також вона відповіла на питання журналістів, хто очолить Вінницьку область в разі перемоги Юлії Володимирівни.

«Вірю, що в Україні буде новий Президент. Діюча влада вже піде і дуже далеко, і буде відповідати за свої дії. Я впевнена. Що стосується Екзит-полу. Наші штаби, ми проводили Екзит-пол у Вінницькій області і в нас були результати: на першому місці – Тимошенко, на другому – Зеленський, на третьому – Порошенко», - сказала Щербаківська та повідомила, що їх штаб проводить паралельний підрахунок голосів, за яким на першому місці Тимошенко, за нею Порошенко, а потім Зеленський.

Лідерки обласного осередку «Батьківщини» запитали, чи справді Тимошенко буде підтримувати Зеленського, щоб стати прем’єр міністром.

«Ми боремось за перемогу і Юлія Володимирівна буде Президентом України», - відповіла Людмила Михайлівна.

Також запитали, чи стане Людмила Щербаківська губернатором Вінницької області, якщо Юлія Тимошенко стане Президентом.

«Я скажу, що кожен керівник штабу стане губернатором області», - відповіла Щербаківська.

«Чи оскаржуватиме штаб Тимошенко результати виборів, якщо їх лідерка не пройде в другий тур? Чи будуть мітинги?», - запитав журналіст в представниці Тимошенко.

«А що буде, якщо завтра буде великий грім, чи землетрус і не стане обласної державної адміністрації? Тоді шо буде?», - питанням на питання відповіла Щербаківська і сказала, що виборюватимуть перемогу і будуть боротись в другому турі.

Вiнниця.info