24 груд. 2019 10:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

124

0

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині

Чого варто очікувати вінничанам від прийдешнього року


Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині

Ірина Вінницька, відома у нашому місті астрологиня. За планетами та їхнім впливом на усе живе, Ірина спостерігає вже майже 10 років.

На прохання редакції Вінниця.info Ірина розповіла, чого варто очікувати вінничанам від прийдешнього року, а ще порадила, як краще зустріти Новий рік, аби він був успішним.

«Астрологія – це наука, яка вивчає вплив планет на все живе на землі. Дехто до цього може скептично віднестись. Але я, як професіонал своєї справи з багаторічним досвідом, можу сказати, що дійсно, спостерігаючи за рухом планет, можна спрогнозувати майбутнє кожної людини, компанії і навіть держави і я вже не один раз в цьому переконувалась» – зауважує астрологиня.

З її слів, 2020-й стане роком кардинальних й подекуди фатальних змін для України.

«Якщо характеризувати 2020-й з позиції класичної астрології, то він буде досить непростим. В цьому році відбудеться 6 затемнень: 2 сонячних та 4 місячних. Нічого страшного в цьому насправді немає, адже затемнення – це лише період змін і важливий період духовної роботи над собою. А зміни для нашої країни будуть незворотними, уникнути їх не вдасться. Але навіть якщо зміни будуть здаватись критичними, в майбутньому вони принесуть гарний результат», – розпочинає прогнозувати наступний рік Ірина.

Святкування Нового року відбуватиметься на порозі сонячного затемнення, тому астрологиня рекомендує з 24 грудня по 12 січня не приймати важливих рішень. Адже рішення, що приймаються в коридорі затемнень завжди мають фатальне значення. І змінити щось у майбутньому буде досить складно. Першим, успішним періодом для прийняття рішень у 2020 році, буде період з 15 січня до 10 лютого.

Натомість, період сонячного затемнення можна використати собі на користь. Воно відбудеться 26 грудня о 07:18 ранку. Це магічний час, який допомагає людині налаштувати себе на новий лад. За 5 хв до початку затемнення астрологиня рекомендує запалити свічку та написати список негативних подій та вражень, а також своїх страхів та переживань, а потім спалити його. А потім сформувати новий список, де будуть плани та побажання на майбутнє, адже не звільнивши місце у своїй душі, не варто очікувати на щось нове.

«А от новорічна ніч – з 31 грудня на 1 січня буде проходити під дуже гармонійними та позитивними аспектами між планетами. Таке буває дуже рідко! Саме о 24:00, 31 грудня, планети зосередяться у сфері, яка відповідає за сім’ю та сімейні цінності. Тому рекомендую цей новий рік зустріти в родинному колі», – говорить Ірина .

У новорічну ніч астрологиня рекомендує одягатись у білий та сірий кольори, а також в колір металу – срібний.

«Символ нового року – білий щур дасть поштовх на розвиток нових напрямків діяльності та ділових стосунків, адже сама тварина є колективною, комунікабельною та активною; має стратегічне мислення та може знайти вихід з будь-якої ситуації. Крім того, щур – дуже хитрий гризун, тому в 2020-му варто з уважністю підходити до вибору партнерів та навіть друзів».

Стихія року – метал, який тісно переплітається з водою. Цей симбіоз дасть демографічний бум в 2020-му, народжуваність в Україні, у Вінниці в тому числі, значно зросте, в порівняні з попередніми роками.

«Протягом року, час від часу, майже усі планети сонячної системи будуть знаходитись у ретроградній фазі. Період ретроградності будь-якої планети завжди спонукає нас повернутись в минуле, на доопрацювання. Тим більше, що справи, розпочаті в ретроградний період будуть затягнутими у термінах та складними», – каже пані Ірина.

Улюбленцями долі та щасливчиками будуть знаки зодіаку, які відносяться до земної стихії. Так, козерогам сприятиме Юпітер. Він надихне на нові можливості, успіх, всебічний розвиток, реалізацію планів. Діви також матимуть позитивні звершення в усіх нових справах. Їм буде щастити в усіх сферах, будь-то робота чи кохання. Тільці теж цього року відчуватимуть, що зорі над ними складаються у правильному порядку, а відтак їм все вдаватиметься.

«Цей гороскоп для всіх знаків зодіаку має узагальнений характер, щоб скласти детальний гороскоп для окремої людини необхідно знати точний час та дату народження. Але все рівно, деякі характеристики подій, які відбуватимуться в цьому році можна прогнозувати» - каже вінницька астрологиня.

Прогноз астрологині на 2020-й рік для усіх знаків зодіаку

Овен:

Рік буде дуже багатим на події, пов’язані з реалізацією в соціальній та кар’єрній сферах. Окрім цього, Овни будуть працювати над своїм саморозвитком. Все це змусить їх навчитись балансувати свою енергію.

Зміни будуть відбуватись і в зовнішності: може відбутись кардинальна зміну іміджу та стилю. Важливо запам’ятати, що ні в якому разі не можна підганяти події, швидкий результат – не завжди якісний. Ваше кредо цього року «на все свій час».

Венера не сприятиме в 2020-му році в активному розвиту любовних стосунків, але в цьому немає нічого страшного, адже в Овнів й так майже вся увага буде приділятись роботі.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині

Телець:

Рік буде сповнений несподіванок та сюрпризів, до який Тільці не будуть готові. Тримати все під контролем, як це зазвичай любить цей знак зодіаку, не вдасться. Це будуть різкі зміни в сфері роботи, вони «виб’ють» Тільців з колії на короткий час, але в подальшому ці зміни приведуть до позитивних наслідків. В кар’єрному рості підстрахують зорі, тому необхідно проявляти свою ініціативність.

Дещо доведеться попрощатись зі старим способом життя, позбутись шкідливих звичок. Будете відчувати сильне плече своїх друзів, які завжди будуть готові допомогти. З’являться нові знайомства, які відіграють важливу роль у вашому житті.

Варто очікувати на поповнення в сім’ї та в кишенях – рік, в цілому, сприятливий. Зорі будуть на стороні тих Тільців, хто планує одружитись: стосунки, побудовані в 2020-му, будуть міцними та надійними.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 2

Близнюки:

Цього року ви можете повністю покластись на підказку зорів, вони даватимуть вам вірні дороговкази. Інтуїція – ваш вірний помічник. Цей рік буде проходити під строгим кредо «я і мої фінанси». 2019-й для Близнюків був важким роком у фінансовому плані, однак 2020-й ситуацію виправить. Варто прислухатись до свого внутрішнього голосу, який правильно підказуватиме як примножити і розпорядитись коштами. Важливо не лише накопичувати кошти, а й капіталізувати їх: це може бути якась справа, а також і саморозвиток. Покращити фінансовий стан допоможе й кардинальна зміна напрямку роботи, де Близнюки себе вичерпали. Тому поповнити резерв знань буде доречним та правильним капіталовкладенням у 2020-му році.

Здатність робити поспішні висновки буде негативно відображатись на вмісті ваших кишень, тому будьте виваженими та обачними.

Любовна сфера буде спокійною й гармонійною, кардинальних змін очікувати не варто.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 3

Рак:

Рік буде сприятливим для партнерства: для створення сім’ї чи бізнес-стосунків. Однозначно для самотніх Раків цей рік дасть можливість знайти другу половинку та бути щасливим. Планета Венера цього року буде особливо сильно впливати на Раків. Тому теми любові, гармонії, сімейного затишку та навіть народження дітей будуть переважати над кар’єрою.

Варто очікувати, що Раків неприємно здивують друзі, відкриються їхні нові сторони, однак до цього необхідно підійти виважено й мудро, рвати дружні стосунки, які складались роками – не потрібно.

Також для Раків в 2020-му році можна змінити напрям своєї роботи, такі зміни будуть успішними. Варто прислухатись в усьому до своєї інтуїції, цього року вона Раків не підводитиме.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 4

Лев:

Для Левів прийдешній рік буде важливим для кар’єрної реалізації. Лідерські якості та вміння вести за собою людей, цього року особливо проявлятимуться.

Будуть легко вестись справи, тому варто вже починати «закачувати рукава», – роботи буде непочатий край. Для тих, хто тільки розпочав своє сходження по кар’єрним сходинках, варто проявляти свої ініціативність та потенціал, тоді вдасться перестрибувати через одну сходинку.

Цього року левам необхідно брати «бика за роги», бо зорі їм у цьому активно сприятимуть. Ключем для успіху стануть власні амбіції, які до цього часу не було можливості належним чином продемонструвати. Не бійтесь проявляти себе, ризик буде виправданим.

Будуть подорожі закордон, але особистого характеру, для відпочинку. Також для Левів цього року буде важлива тема «флірту», але розвиток буде більше в напрямку задоволення, аніж одруження чи серйозних стосунків.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 5

Діва:

Доля буде поблажливою для цього знаку зодіаку. Трудолюбим Дівам 2020-го року зорі прогнозують чимало відпочинку та розваг. Рік буде багатим на яскраві подорожі та приємні покупки. Варто навіть очікувати на «виграшний лотерейний квиток», головне – це не забути його придбати. Важливими темами в житті дів цього року будуть: «любов», «флірт» та «розваги». Діви зможуть нарешті приділяти більше часу дітям та близьким, хто цього найбільше потребує. Той, хто тривалий час планував зміну проживання, цього року зможе нарешті це зробити вдало.

Також у 2020-му році варто планувати зміну робочого місця, якщо в цьому є потреба. Для тих, хто втратив надію зустріти свою половинку, зорі готують доленосні зустрічі та знайомства.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 6

Терези:

Основна тема цього року для Терезів – сім’я. Планети активно сприятимуть у створенні нових сімей, у їхніх поповненнях. Також Терезам варто багато уваги приділяти своїм близьким та рідним, особливо людям похилого віку.

Юпітер допоможе у вирішенні житлового питання: якщо плануєте купівлю квартири, – вона буде вдалою.

Цього року ви, як ніколи, пожинатиме плоди своїх зусиль на роботі. Буде професійний та кар’єрний зріст, все завдяки тому, що ви не боятиметесь проявляти свою ініціативність та приймати важливі рішення. Надмірне вагання лише зашкодить, ризик буде виправданий.

Фінансовий рівень покращиться. Доля вам дасть шанс отримати те, до чого ви так довго йшли.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 7

Скорпіон:

Цей рік стане для вас роком інформаційного оновлення. Багато хто з Скорпіонів відчуватиме гостру необхідність в отриманні нових знань. Тому варто відвідувати додаткові курси, лекції, адже підвищений рівень ваших знань, допоможе вам у кар’єрній реалізації.

Скорпіони матимуть можливість в цьому році купити або оновити своє рухоме майно. Ця купівля буде вдалою.

Важлива сфера, яка потребуватиме оновлення, або нового підходу – це відносини з вашою другою половинкою. Варто зрозуміти, що так, як було раніше, вже бути не може, тому не спішіть приймати кардинальних рішень. Спробуйте подивитись на ситуацію з іншого боку.

Ті Скорпіони, що мають дітей й перебувають з ними в напружених стосунках, повинні налагодити з ними контакт, приділяючи їм більше часу. Адже ситуація може суттєво погіршитись.

А от ті, хто планує поповнити свою сім’ю, – варто цього року цим питанням зайнятись. І не варто хвилюватись через фінансову ситуацію, адже Марс цього року вам сприятиме в цьому й дасть можливість гарно заробляти навіть з кількох напрямів.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 8

Стрілець:

Цей рік для Стрільців стане найуспішнішим у фінансовій сфері. І ті Стрільці, які давно мріяли отримати фінансову стабільність та незалежність отримають її у 2020-му. Планети влаштуються таким чином, що Стрільці матимуть можливість отримувати кошти, не прикладаючи великих зусиль. Будь-які ризиковані операції з коштами, для стрільців будуть вдалими.

Цей рік буде також сприятливим для фізичної активності, скористайтесь цим. Адже якщо не направляти цю енергію в фізичні навантаження і роботу над своїм тілом, буде виникати бажання конфліктувати з оточуючими. Не шкодуйте часу на заняття спортом.

Очікуйте несподіваних романтичних стосунків, наприклад, курортного роману. Цього року краще розвивати свої стосунки, а от з одруженням, краще почекати.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 9

Козеріг:

У 2020-му Козероги будуть фаворитами долі. Усе, що буде започатковано Козерогами у 2020-му році дасть неймовірні результати у наступні 12 років. Однак не варто розслаблятись, варто добряче попрацювати, щоб не опустити свій шанс.

Адже лише раз на 12 років одному знаку зодіаку дається можливість отримати все, чого вони прагнуть. І прийдешній рік – рік Козерогів. Усе те, що так довго вони чекали у своєму житті нарешті здійсниться.

Усі Козероги цього року отримають свою порцію щастя, у тих напрямках, яких вони прагнуть. Планети спеціально складатимуться так, щоб у Козерогів все вийшло. Тому варто тримати удачу за хвіст.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 10

Водолій:

Цей рік стане для Водоліїв підготовчим періодом до 2021-го, адже саме в 2021-му у вашому житті траплятимуться важливі і навіть переломні моменти. Тому варто правильно розпреділити свої зусилля та енергію.

В рік Щура краще зайнятись внутрішньою ревізією й попрацювати над самовдосконаленням. Варто переглянути свої погляди на життя, залишити в минулому ті речі, які не дають вам саморозвиватись та правильно планувати своє майбутнє.

Фінансова ситуація буде нестабільної, адже час від часу виникатимуть непередбачувані ситуації, які потребуватимуть капіталовкладень.

Водоліям, які задумуються відкривати свою справу в 2020-му році, краще зачекати, прорахувати всі нюанси, детально підготуватись й зробити це наступного року.

Буде велика необхідність побути Водоліям на одинці самим з собою: адже дуже багато часу Водолії приділяють увагу своїм половинкам та близьким людям, викладаються на роботі, через що не встигають поповнюватись енергією.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 11

Риба:

Емоційний і мрійливим Рибам, 2020-й принесе чимало позитивних несподіванок. Рік буде сприятливий у здійсненні мрій та бажань.

У новорічну ніч Рибам варто загадувати найпотаємніші мрії, навіть, які здаються недосяжними, бо вони мають гарні шанси справдитись. Так само активно реалізовуватимуться плани, тому варто їх детально розписати, щоб бува чого не забути.

Варто очікувати на фінансову винагороду, причому вона буде досить несподіваною. Рибам вдаватиметься співпраця, адже вони з усіх сторін відчуватимуть підтримку.

Друзі для Риб стануть другою сім’єю. Однак, в той же час, з’явиться потреба в новому колі знайомств. Рік стане щедрим на закордонні поїздки, в тому числі робочі.

Що чекає вінничан у 2020-му році: детальний гороскоп від вінницької астрологині - фото 12

Вінниця.info, фото з видання «Сьогодні» та «Depositphotos»