12 лют. 2015 14:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

82

0

Що питають вінничани в Інтернету про кохання?

Що питають вінничани в Інтернету про кохання?

 У кожному 20 запиті слово «кохання» стосується почуттів.


Що питають вінничани в Інтернету про кохання?

 Щотижня вінничани задають  шукачеві «Яндексу»  тисячі запитів зі словами «любов», «кохання» та їхніми похідними. Щоправда, найчастіше вони стосуються віршів, статусів і картинок для соцмереж (близько 4%). Ще у 2% випадків шукають ворожіння і гороскопи. Рідше слово «кохання» трапляється у питаннях школярів, які готують домашні завдання з літератури, наприклад, «твір на тему анна кареніна історія трагічного кохання» або ж «чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час». Бувають і такі користувачі, які прописують це слово у стрічці пошукача, бажаючи отримати матеріали порнографічного характеру.

Про це повідомляє прес-служба компанії «Яндекс.Україна».

Кохання як почуття трапляється лише  у кожному 20 запиті. Хтось шукає  поради в Інтернеті, як зізнатися хлопцеві в коханні, інші ж цікавляться мовою жестів кохання і репом про любов.

У період з січня по лютий 2015 року вінничани питали про кохання у «Яндекса» таке:

«что такое влюбленность своими словами»

«любовь как в книжке»

«як зробити дерево кохання з гілок»

«влюбилась в друга детства что делать»

«как влюбить в себя парня по переписке»

«буду буду любити тебе як калина розцвіте»

«як зізнатися в кохання малюнком»

Найпопулярнішими запитами українців у любовні тематиці залишаються «вічні» питання:  що таке кохання; де зустріти перше кохання; як зайнятися/займатися коханням; як притягнути кохання; як повернути кохання; як зізнатися в коханні хлопцеві/дівчині;  як знайти свою любов;  як убити у собі кохання; як зрозуміти, що чоловік/хлопець любить тебе; чим відрізняється кохання від прив’язаності.

Найчастіше зі словом «кохання» поєднуються прикметники — терпке, велике, заборонене, красиве, небесне, іменники — сила, гроші, місто, вірш, пісня і дієслова — повертати, називати, прощати, ділитися, дарувати.

ВИННИЦА.info