16 верес. 2022 11:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Новини компаній
0

73

0

Що робити, якщо шкіра схильна до алергії?

Що робити, якщо шкіра схильна до алергії?

Чому варто спробувати гіпоалергенну косметику від La Roche-Posay


Почервоніння, лущення, нерівність шкіри найчастіше за все є проявами алергічних реакцій. За останні роки у світі значно зросла кількість людей, схильних до алергії. Якщо висип на тілі і свербіж є й вашими проблемами, потрібно підібрати особливий догляд за шкірою, який делікатно поверне епідермісу привабливий вигляд та позбавить дискомфорту. В лінійках бренду La Roche-Posay представлена дерматокосметика, з якою ви швидко побачите результат.

Що робити, якщо шкіра схильна до алергії?

Як лікують алергію шкіри?

Якщо ви встановили, що у вас насправді алергічна реакція, варто розпочати лікування. Найпершим є усунення причини алергії (коли це, звичайно, можливо). Також вживають такі заходи:

  • використання антигістамінних препаратів — це допомагає припинити вироблення гістаміну, аби усунути симптоми;
  • прийом кортикостероїдів — йдеться про гормональні препарати, доцільність застосування яких має визначатися лікарем;
  • підвищення імунітету — можуть знадобитися як імуномодулятори, так і заходи для підвищення захисних функцій організму, як-от правильне харчування, здоровий спосіб життя, заняття спортом;
  • використання спеціальної косметики — такі засоби мають пом’якшувальну дію та допомагають зменшити свербіння та кількість почервонінь.

Важливість косметики для проблемної шкіри пов’язана також із необхідністю спеціального догляду. Потрібно вибирати креми, лосьйони та іншу продукцію з гіпоалергенним складом.

Чому варто спробувати гіпоалергенну косметику від La Roche-Posay?

Міжнародний бренд La Roche-Posay розробив косметику, яка орієнтована на догляд за проблемною шкірою. У лінійці є засоби, призначені для найуразливіших категорій — дітей, у тому числі новонароджених. Одним із напрямків є вироблення продукції, яка дозволяє боротися з атопічним дерматитом. Для підлітків і дорослих є товари, що допоможуть вирішити проблеми акне та алергічних реакцій.

Засоби від La Roche-Posay протестовані на дуже чутливій шкірі та містять компоненти в оптимальній концентрації. Вимоги до безпеки косметики (і щодо складу, і щодо пакування) відповідають міжнародним нормам. Також для всіх товарів проводяться тести в лабораторних умовах. Додатковою перевагою La Roche-Posay є розробка інноваційної системи діагностики на основі штучного інтелекту. Все це дає змогу створити косметичні засоби, які є справді ефективними.