19 листоп. 2015 14:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

61

0

Що зробили депутати-мажоритарники Вінниччини за рік роботи у ВРУ

Що зробили депутати-мажоритарники Вінниччини за рік роботи у ВРУ

 Що протягом року роботи у Верховній раді зробили обранці від мажоритарних округів Вінниччини.


Що протягом року роботи у Верховній раді зробили обранці від мажоритарних округів Вінниччини. Громадська мережа ОПОРА проаналізувала діяльність трьох депутатів - Олексія Порошенка, Івана мельничука і Руслана Демчака.

Олексій Порошенко (виборчий округ №12, політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарінсть») за період роботи в парламенті став співавтором 13 законопроектів. Народний депутат протягом року подав 5 депутатських запитів. В активі Олексія Порошенка 8 виступів.

Олексій Порошенко є членом Комітету з питань економічної політики. На засіданнях Комітету нардеп був присутній 18 разів із 30 засідань (60%).

Щодо діяльності у Верховній Раді, то відвідуваність Олексієм Порошенком пленарних засідань становить 92%. Нардеп голосував «за» 1987 разів, «проти» - 31, «утримався» - 216 разів.

Депутат протягом року відвідував округ та підтримував зв'язок із виборцями. Візити на округ нардепом були не лише в період, відведений Верховною Радою для роботи в окрузі. Олексій Порошенко також брав участь у різних заходах, зокрема, у відкритті теплопункту у навчально-виховному закладі в селі Оленівка Вінницького району, передачі безпілотника і гуманітарного вантажу в зону АТО, засіданні наглядової ради проекту фонду «Відродження» «Європейський розвиток Донецького національного університету».

Протягом року у рамках особистого прийому Олексій Порошенко здійснював виїзні прийоми громадян у Вінницькому районі.

Іван Мельничук (виборчий округ №14, політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарінсть») за період роботи в парламенті став співавтором 35 законопроектів. Народний депутат протягом року подав 45 депутатських запитів. В активі Івана Мельничука 20 виступів.

Іван Мельничук є членом Комітету з питань запобігання та протидії корупції. На засіданнях Комітету нардеп був присутній 37 разів із 39 засідань (94,87%).

У Верховній Раді відвідуваність нардепом пленарних засідань становить 99%. Нардеп голосував «за» 2188 разів, «проти» - 30, «утримався» - 287 разів.

Народний депутат України Іван Мельничук буває у виборчому окрузі №14. Особистих прийомів в приміщенні приймальні він не проводить, проте спілкується з громадянами округу та фіксує проблеми, які потребують вирішення. Крім того, за відсутності народного депутата на окрузі, прийоми проводять помічники Івана Мельничука.

Руслан Демчак (виборчий округ №18, політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарінсть») за період роботи в парламенті став співавтором 24 законопроектів. Народний депутат протягом року подав 24 депутатських запитів. В активі Руслана Демчака 21 виступ.

Руслан Демчак є членом Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності. На засіданнях Комітету нардеп був присутній 27 разів із 29 засідань (92%).

У Верховній Раді відвідуваність Русланом Демчаком пленарних засідань становить 89%. Нардеп голосував «за» 1995 разів, «проти» - 12, «утримався» - 169 разів.

Народний депутат України Руслан Демчак відвідує округ не лише в період, відведений Верховною Радою для роботи в окрузі. Під час візитів у рамках відзначення професійних свят чи участі в урочистостях різного рівня депутат спілкується з виборцями, організовує особисті прийоми.

Народний депутат протягом досліджуваного періоду регулярно інформує про свою діяльність на власному сайті та в соцмережах.

ВИННИЦА.info