7 жовт. 2021 12:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

187

0

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів

21 жовтня у Києві відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Україна 2021»


Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів

21 жовтня у Києві відбудеться фінал конкурсу краси «Міс Україна 2021». 25 учасниць з різних куточків України боротимуться за корону вартістю 3 мільйони доларів. Серед претенденток – шестеро дівчат з Вінницької області.

Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу краси.

Нантіна Дрончак (26 років) учасниця №3 (СМС 29)

Народилася у Вінниці, де закінчила середню школу і архітектурний конкурс. Згодом переїхала до Києва, закінчила КНЕУ за спеціальністю «Міжнародна економіка». Нантіна брала участь у відомому українському ТВ-проекті «Супермодель по-українськи». Після цього почала працювати моделлю, згодом – авторкою. Дівчина співпрацює з продакшенами, знімається в рекламі іноземних фірм. Працювала ведучою на телеканалі.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів

Олександра Яремчук (22 роки) учасниця №9 (СМС 49)

Народилася у Вінницькій області. Зараз проживає і навчається у Києві. Закінчила Київський економічний університет за спеціальністю «Менеджмент бізнес організації». Близько 10 років займалася танцями. Захоплюється психологією.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 2

Вікторія Гелитюк (20 років) учасниця №18 (СМС 52)

Міс Вінниця 2021. Навчається у Донецькому національному університеті ім. В. Стуса на юридичному факультеті. Також проходить навчання на військовій кафедрі. 10 років займалась хореографією та є призеркою багатьох танцювальних турнірів. Останні два роки Вікторія займається моделінгом, бере участь у фотосесіях та показах.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 3

Марія Мискова (24 роки) учасниця №12 (СМС 206)

Родом з Вінниччини, зараз проживає у Києві. Має вищу освіту – Реклама і PR, була організаторкою багатьох благодійних проектів. 10 років танцювала в ансамблі народного танцю. Зараз активно займається верховою їздою, катається на лижах і малює. Дівчина цікавиться психологією, багато подорожує.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 4

Єлизавета Мірошниченко (23 роки) учасниця №19 (СМС 64)

Студентка економічного факультету, мріє пов’язати своє майбутнє із телебаченням. Дівчина вже має досвід роботи на телебаченні у Вірменії. Вільно спілкується англійською мовою та захоплюється танцями, у дитинстві Юля гастролювала із ансамблем народного танцю «Барвінок» із Вінниці.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 5

Ольга Шамрай (24 роки) учасниця №16 (СМС 117)

Дівчина захоплюється вивченням іноземних мов – вільно володіє чотирма. Деякий час навчалася і жила у Польщі. Останні півроку працювала моделлю в Індонезії. Там займалася благодійністю і очищенням пляжів від сміття. Захоплюється дайвінгом.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 6

Нещодавно організатори конкурсу розпочали онлайн голосування. Учасниця, яка набере найбільшу кількість голосів, отримає звання «Miss Online 2021».

Для того, щоб проголосувати за учасницю, потрібно відправити СМС із номером учасниці на номер 2101. Голосування триває до 21 жовтня 12-ї години.

Повний список учасниць можна переглянути ТУТ.

Довідка.

Цього року конкурсу «Міс Україна» виповнюється 30 років. Організатори готують яскраве і наймасштабніше шоу за всю його історію.

Призовий фонд конкурсу збільшили цього року до 1 мільйона гривень. переможниця отримали корону за 3 мільйони гривень від Джейкоба Арабо – засновника міжнародної ювелірної компанії Jacob & Co. Також 500 тисяч гривень.

Також переможниця фіналу конкурсу краси отримає можливість представити Україну на міжнародному конкурсі «Miss World» в Сан-Хуані в Пуерто-Ріко.

Шестеро дівчат з Вінниччини боротимуться за титул «Міс України 2021» і корону за 3 мільйони доларів - фото 7

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info