22 лют. 2022 13:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

127

0

Шість двійок - що кажуть вінничани про дзеркальну дату і які поради дають астрологи

Шість двійок - що кажуть вінничани про дзеркальну дату і які поради дають астрологи

Дзеркальна дата і ставлення вінничан


Шість двійок - що кажуть вінничани про дзеркальну дату і які поради дають астрологи

Сьогоднішній паліндром 22.02.2022, саме так називають астрологи дати, які читаються однаково з двох боків, став предметом обговорення і серед вінничан. Вінницька астрологиня Марія Левченко вважає сьогоднішню дзеркальну дату магічною, бо така буває на тисячоліття. Астропсихолог Антоніна Пачевська радить загадувати у цей день бажання. Що ж насправді означає ця послідовність цифр для вінничан, розбирались журналісти Вінниця.info.

Шість двійок - що кажуть вінничани про дзеркальну дату і які поради дають астрологи

«Cьогодні за східним календарем 22-й день нового року, о 22-й годині можна загадувати бажання», - каже Марія Левченко.

Антоніна Пачевська радить бути в гармонії із собою.

«Якщо резюмувати, то ми маємо прийти до рівноваги, порозуміння через кризу, через вибір, відмову від того, що вже себе віджило. Час почати з чистого листа. Чудово, якщо ви знайдете час скласти плани на наступний місяць або навіть рік, загадати бажання. Варто бути активними, почати день з зарядки. Бажано зустріти світанок, круто, якщо й з медитацією. Увесь день варто пробути в гармонії з собою та іншими. Прекрасно налагоджувати стосунки, поновлювати зв'язки та приділити час близьким. Варто нести позитив, розвиток і не порушувати кордони інших людей», - пише на своїй сторінці у фейсбук Антоніна Пачевська.

Думка вінничан з приводу сьогоднішньої дати абсолютно різна. Багато з опитаних нами не надають значення датам і керуються іншими законами у своєму житті.

«Я такими речами не заморочуюсь. Гарно цифри вишикувались та й все», - зауважила з цього приводу вінничанка Людмила Бойко.

Не приділяє значення цьому і вінничанка Ірена Арапова.

Натомість деякі вінничани розглядають сьогоднішню дату як позитивний момент, день, коли можна загадувати бажання, планувати своє майбутнє на розвиток та нові можливості.

«Це час відкриття наших внутрішніх сил та поєднання з нашою Душею. Це час, коли відновлюється наша цілісність та йде пробудження Душі. Починаючи з сьогоднішнього дня, вплив на нашу реальність кожної людини збільшується. Та я не прив'язую себе до дат. Незалежно від того, який сьогодні день, я прокидаюсь зранку та радію життю, відчуваю єднання з природою, матінкою землею, космосом. Я навчилася брати відповідальність за своє життя на себе та формує свою реальність такою, якою її хочу бачити. Для мене кожна дата - це просто гарне число, яке підсилює ті процеси, які вже є в моєму житті. Я вважаю, що потрібно жити в гармонії з собою, радості та любові, мирі та злагоді, кожного дня. Це допоможе сформувати нашу унікальну щасливу реальність. Ще це впливатиме на наше оточення та наш світ в цілому», - висловила свою думку з цього приводу парапсихолог-терапевт Галина Бурковська.

На думку вінничанки Вікторії Родінкової, захоплення Путіна нумерологією лише на руку нашим захисникам. «Нам простіше, знаючи його логіку, розуміти, коли він збирається діяти», - говорить вона.

«На просторах Фейсбука є і протилежний путінскому погляд на число, яке він обрав для військової операції, що 12 - сума цифр числа 22.02.2022, якраз, дає шанс нам, тому що символізувало перехід між старим і новим. Мовляв, ми переходимо, як у стрілці годинника, а наш ворог залишається у своєму світі, який починає руйнуватися. Життя покаже. Але, здається, і без нумерології очевидно, що світ дещо прозрів і вивчив почерк Путіна, який не змінюється в останні 30 років, а, якщо копнути глибше, то, щонайменше, 100. І навіть після викриття їх сценаріїв, ті, хто їх написав, продовжують їх виконувати. Це мене тішить, бо дає нам можливість, принаймні, розуміти логіку супротивника. І вона співпадає із загальним рівнем розвитку людей, які втілюють вже навіть зрозумілі іншим плани: вони просто нерозумні, обмежені, не завжди впевнені в собі і залежні від зовнішнього впливу. Саме такі, зазвичай, і вірять в нумерологію», - зауважила Вікторія Родінкова.

Вінничани вважають, що цифри не здатні змінити життя людини або ж не звертають уваги на такі речі.

«Я особисто не вірю в те, що співставлення чисел може впливати на долю людини. Скоріш за все, на неї впливають її особисті вчинки, оточуючий світ та, в першу чергу, Бог», - зауважив з приводу розмов навколо сьогоднішньої дати православний священик Назарій Давидовський.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info