20 жовт. 2017 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

63

0

«Шлюб за 24 години»: у Вінниці ще одне підприємство одружуватиме молодят

«Шлюб за 24 години»: у Вінниці ще одне підприємство одружуватиме молодят

 Новий організатор може встановити свої тарифи на «швидкий» шлюб


«Шлюб за 24 години»: у Вінниці ще одне підприємство одружуватиме молодят

 Вінниця стала учасником пілотного проекту «Шлюб за добу». Новою послугою Мінюсту громадяни користають ще з січня. Понад півроку єдиним організатором церемоній виступав «Подільський туристично-інформаційний центр». На початку жовтня з такою ініціативою виступило ще одне підприємство.

Про це Вінниця.info розповіла начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану управління державної реєстрації ГТУ юстиції у Вінницькій області Альона Єфіменко.

«Підприємство буде знаходитися у торговому центрі «Sky Park». Поки що послуги не надаються. Зараз вирішуються питання з приміщенням», - говорить чиновниця.

За її словами, новий організатор може встановити свої тарифи на «швидкий» шлюб, які будуть різнитися від тих, що вже діють.

КП «Подільський туристично-інформаційний центр» має такі розцінки:

  • якщо шлюб дійсно потрібно оформити за одну добу, але без виїзної церемонії, то вартість буде 2 тисячі гривень. Розпис відбуватиметься в приміщенні Вежі;

  • якщо це виїзна церемонія, площі Європейська, набережна «Рошен» чи екскурсійний трамвай, то вартість зросте до 2,5 тисяч гривень;

  • якщо ж молодята вирішать побратися у вихідний день, то послуга коштуватиме близько 3 тисяч гривень

  • для бійців, що несуть службі в зоні проведення антитерористичної операції, варто сплатити тільки державне мито – до однієї гривні.

Раніше ми повідомляли, що вінничан, які хочуть стати подружжям за 24 години, одружуватимуть у Вежі, трамваї і біля фонтану.

3 лютого у Вінниці вперше одружили молодят за одну добу. Учасниками пілотного прокекту «Шлюб за 24 години» стало новостворене подружжя Андрія і Владислави Сивак.

Вінниця.info