26 січ. 2011 11:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

55

0

Шуфрич піде грати в "Що? Де? Коли?"

Шуфрич піде грати в "Що? Де? Коли?"

Заступник секретаря РНБО увійшов до складу однієї з команд знавців, які візьмуть участь у телевізійній грі


Шуфрич піде грати в "Що? Де? Коли?"

Заступник секретаря РНБО Нестор Шуфрич увійшов до складу однієї з команд знавців, які візьмуть участь у телевізійній грі "Що? Де? Коли?".

Як повідомляють "Українські новини" з посиланням на прес-службу телекомпанії "Інтер", новий формат гри телеканал має намір запустити в ефір наприкінці лютого.

"Усього в межах шоу передбачено 8 команд: команда акторів, команда естрадних виконавців, команда спортсменів, команда ведучих телеканалу "Інтер", команда "Студії Квартал-95", команда зіркових одеситів і дві збірні команди політиків", - йдеться у повідомленні.

Крім Шуфрича, до складу команд увійдуть російські актори Юрій Стоянов, Марат Башаров, Сергій Писаренко і Євген Дятлов, футбольні тренери Олег Блохін та Олексій Михайличенко, депутати від НУНС Микола Катеринчук та Ольга Герасим’юк.

"Знавці змагатимуться не тільки з телеглядачами, але й одне з одним: всі команди буде поділено на пари, і тільки та команда, яка обіграє телеглядачів із найкращим рахунком, стане переможцем у парі", - зазначається у повідомленні.

Українська правда


0
0