3 берез. 2016 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

63

0

Сім'я бійця АТО показала, як псевдоволонтери у Вінниці наживаються на ньому

Сім'я бійця АТО показала, як псевдоволонтери у Вінниці наживаються на ньому

 У Вінниці розгорнули кампанію зі збору коштів бійцеві який, як з’ясувалось, не виявився не знав про це


Сім'я бійця АТО показала, як псевдоволонтери у Вінниці наживаються на ньому

 У Вінниці псевдоволонтери розробили схему, за допомогою якої нібито збирали гроші на лікування і реабілітацію для пораненого бійця АТО. Однак дружина військового Ольга Омельянчук повідомила, що сім'я бійця не має відношення до «проекту» аферистів.

Відповідний пост жінка розмістила на своїй сторінці в соцмережі.

«На вулицях Вінниці нещодавно з'явилися ось такі бокси для збору допомоги Олексій Замірко. На скриньках, як бачите, є його фото, вказане ім'я та прізвище. Проте, ми з Олексієм, його батьки, близькі та друзі-волонтери не збираємо у такий спосіб ніяких коштів на лікування чи реабілітацію!!!

Нам відомо, що після того, як Олексій отримав важке поранення, люди з фонду, який зараз розставив бокси у Вінниці, зв'язувалися з його хрещеною. Але після першої ж розмови благодійники зникли, про них згодом взагалі забули.

Використати фото Олексія вони вирішили тільки зараз (з моменту поранення пройшло більше року). При цьому, про збір коштів представники фонду нікому не повідомили. Телефони, розміщені на сайті фонду не відповідають. Не знають у волонтерському середовищі Вінниці і його засновника – Комарницького Юрія Павловича (якщо хтось знає - відгукніться, будь ласка!)», - пише жінка.

Сім'я бійця АТО показала, як псевдоволонтери у Вінниці наживаються на ньому

Ольга повідомляє, що Олексій Замірко ніякої матеріальної допомоги від Вінницького благодійного фонду «Життя» не отримував.

«Я щиро сподіваюся, що це просто якась помилка… Ми вийдемо на пана Комарницького, а він вибачиться, і скаже: «Не подавайте на нас до суду! Ми відзвітуємо про зібрані для Олексія гроші, і у його присутності передамо їх хлопцю з Вінниччини, який дійсно тільки-но отримав поранення і потребує допомоги», - сподівається пані Ольга.

Сім'я бійця АТО показала, як псевдоволонтери у Вінниці наживаються на ньому - фото 2

Нагадаємо, що 25-річний Олексій Замірко у лютому 2015 року підірвався на міні в Донецькій області. В результаті вибуху, десантник втратив ногу.

Проте це не завадило йому підкорити небо й одружитися.

На початку лютого захисних знався у мужніх фотосесії без протезів. 

ВИННИЦА.info