3 квіт. 2020 11:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

86

0

Скальський повідомив кількість захворілих на коронавірус у вінницькому онкодиспансері

Скальський повідомив кількість захворілих на коронавірус у вінницькому онкодиспансері

Інфікованих COVID-19 в онкодиспансері 8


Скальський повідомив кількість захворілих на коронавірус у вінницькому онкодиспансері

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський 3 квітня прокоментував ситуацію з зараженням коронавірусом у Подільському центрі онкології.

«Станом на 2 квітня в лікувальному закладі в умовах COVID-19, вірусологічною лабораторією Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ було обстежено 109 контактних осіб. в тому числі 84 співробітники та 13 пацієнтів з можливої первинної зони контакту. Результати обстеження – 7 співробітників закладу позитивні. З них: відділення урології – 3 лікарі, 2 медсестри і 1 санітарка. З торакальтного відділення – 1 лікар. Також позитивний тест в 1 пацієнта.

Особи, яким підтверджено COVID-19 перебувають під наглядом сімейних лікарів на амбулаторному спостереженні та віднесені до легкого ступеня захворювання», - повідомив голова ОДА.

Хірургічний корпус закритий на карантин. Госпіталізація хворих не проводиться з 28 березня. Медперсонал хірургічного корпусу 6 відділень знаходяться на самоізоляції.

Скальський повідомив, що працівникам урології буде виплачена зарплата на час простою, а працівникам хірургічного корпусу, який не працює, за бажанням надана щорічна відпустка. Решта отримають 2/3 тарифного плану згідно чинного законодавства.

«Примусово у відпустку без збереження заробітної плати нікого не відправили», - сказав голова ОДА.

Станом на 10.00 годину 3 квітня у Вінницькій області лабораторно-підтверджено 61 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Вiнниця.info