2 квіт. 2020 11:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Здоров‎’‎я
0

103

0

Скальський прокоментував відпустки лікарів «за власний рахунок»

Скальський прокоментував відпустки лікарів «за власний рахунок»

Чи відповідає дійсності інформація, що медикам комунальних медичних закладів пропонують писати заяви на відпустки за власний рахунок


Скальський прокоментував відпустки лікарів «за власний рахунок»

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський під час брифінгу он-лайн 2 квітня відповів на питання журналістів, чи відповідає дійсності інформація, що медикам комунальних медичних закладів пропонують писати заяви на відпустки за власний рахунок Якщо так, то чому?

«Зараз нам потрібен кожен медичний працівник. Хоча є заклади – санаторії, лікарні відновного лікування, де лікарі-реабілітологи, фізіотерапевти, можуть і повинні залишатись вдома. Як відомо, по всій країні зменшено до абсолютного мінімуму планове лікування. Тому звичайно буде добре, щоб медичні спеціалісти, які не залучені до процедур в рамках боротьби з коронавірусом, щоб вони зберігали своє здоров’я і знаходились на карантині.

Більше того, ми попереджаємо всіх, хто йде в такі відпустки або знаходиться на карантині що в будь який час їх можуть викликати для залучення до такої допомоги на рівні ЦРЛ. Якщо ми залучаємо інтернів, то їх потрібно також долучати до роботи, але звісно не за профілем реабілітації або санаторно-курортного лікування. Інша справа, що не всі згодні працювати в умовах підвищеної інфекції», - відповів Владислав Скальський.

Нагадаємо, станом на ранок 2 квітня у Вінницькі області підтверджені 54 випадки коронавірсу, в тому числі у чотирьох дітей, двоє з міста Вінниці, по одній дитині з Чернівецького і Гайсинського районів.


Вiнниця.info

title