26 трав. 2020 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

130

0

Скальський пропонує, щоб чиновники працювали з 7-ї ранку

Скальський пропонує, щоб чиновники працювали з 7-ї ранку

Голова Вінницької облдержадміністрації пропонує на державному рівні змінити графік роботи в інституціях державної влади на час карантину


Скальський пропонує, щоб чиновники працювали з 7-ї ранку

Голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський пропонує на державному рівні змінити графік роботи в інституціях державної влади на час карантину. За його словами, органи влади можуть працювати з 7-ї години ранку, щоб розвантажити громадський транспорт в години-пік.

Про це голова ОДА повідомив під час пресконференції 26 травня.

«Коли зараз ми думаємо над тим, яким чином вийти з карантину, то можу точно сказати, зайти в карантин легше чим вийти. Коли ми думаємо зараз, як формулювати безпечне використання громадського транспорту, як зменшити пікове навантаження на громадський транспорт у Вінниці, з’явилась ідея. Ми будемо цю ідею пропонувати на державному рівні, тим більше що є міжнародні приклади – коли всі інституції державної влади починають працювати раніше, ніж працює бізнес. Приклад, хочу запропонувати, щоб усі державні інституції починали працювати о 7-й ранку. Переваг багато. По перше, ми розвантажуємо транспорт. По друге, ті люди, які працюють з 9-ї години, наприклад, можуть прийти і скористатись якимось послугами і так далі. Тобто, ми можемо змінити і змістити певну кількість людей. В бюджетній сфері, в державній сфері, в нас працює досить значна кількість населення. Я хочу запропонувати це на державному рівні, щоб зменшити пікове навантаження», - сказав Владислав Скальський.

Скальський пропонує, щоб чиновники працювали з 7-ї ранку

Вінниця.info