10 груд. 2019 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

201

0

Скальський призначив першого заступника голови Вінницької ОДА

Скальський призначив першого заступника голови Вінницької ОДА

Першим заступником голови обласної державної адміністрації призначено Здітовецького Сергія Георгійовича


Скальський призначив першого заступника голови Вінницької ОДА

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Владислава Скальського № 89-рк від 6 грудня 2019 року на посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації призначено Здітовецького Сергія Георгійовича.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Вінницької ОДА.

Голова облдержадміністрації Владислав Скальський представив свого першого заступника Сергія Здітовецького. Він повідомив, що Здітовецький Сергій Георгійович приступає до виконання обов’язків першого заступника голови облдержадміністрації з 10 грудня поточного року.

«Я сподіваюся, що це призначення значно підсилить і керівний склад облдержадміністрації, і успішність Вінниччини в реалізації економічного блоку, розвитку агропромислового сектору, земельних питань, згідно з розподілом обов’язків. Попереду багато важливої роботи. Дуже сподіваюсь на високі сталі результати», – зазначив голова ОДА.

Своєю чергою, Сергій Здітовецький подякував керівнику регіону за висловлену довіру та запевнив, що працюватиме на досягнення високих результатів.

«Все життя я прожив на Вінниччині. Відтак, це призначення відкриває мені нові можливості зробити свій внесок у розвиток нашого краю. Вся моя біографія пов’язана з державною податковою службою міста Вінниці: від рядового інспектора до керівника цієї служби. Виклики, які стояли перед службою для наповнення всіх бюджетів, і набутий досвід попередньої діяльності я врахую та використаю в роботі на посаді першого заступника. Я переконаний, що необхідно спільно з обласною радою та її депутатським корпусом, працівниками облдержадміністрації та райдержадміністрацій, журналістами знайти відповіді на всі питання, які ставить перед нами суспільство, в інтересах громад Вінниччини», – підкреслив Сергій Здітовецький.

Нагадаємо, Вінниця.info повідомляла, що під 27 листопада Кабінет міністрів України погодив трьох нових заступників голови Вінницької обласної державної адміністрації Владислава Скальського.

Вінниця.info