20 квіт. 2017 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

34

0

Скальський наказав перевірити, чи всім школам і дитсадкам Вінниці увімкнули опалення

Скальський наказав перевірити, чи всім школам і дитсадкам Вінниці увімкнули опалення

 Щоб школи і навчальні заклади функціонували у звичному режимі, міська рада розпорядилася забезпечити всі освітні приміщення теплопостачанням попри завершення опалювального сезону.


Скальський наказав перевірити, чи всім школам і дитсадкам Вінниці увімкнули опалення

 З початку тижня у Вінницькій області спостерігається суттєве зниження температури повітря. Арктичний циклон відчутний і в інших регіонах країни. Через негоду в Дніпрі і Миколаєві закрили навчальні заклади. У Вінниці ж обійдуться без таких радикальних дій. Щоб школи і дитячі садочки функціонували у звичному режимі, міська рада розпорядилася забезпечити всі освітні приміщення теплопостачанням попри завершення опалювального сезону.

Ще 19 квітня в класи і аудиторії почали повертати тепло.

Тим не менш, 20 квітня заступник мера Владислав Скальський звернувся до керівника департаменту міського господарства Григорія Пурдика з вимогою перевірити, чи всі школи і дитячі садочки забезпечені теплопостачанням.

«В мене дані, що були певні проблеми стосовно школи №11 і дитячого садочка №74. За інформацією від виконавців, станом на 2 годину дня ці проблеми повинні були вирішити. Я вас дуже прошу, уточніть, будь ласка, це пріоритет номер один», - сказав посадовець.

Як ми рaніше повідомляли, цього тижня територією Укрaїни пройде aрктичний циклон, що призведе до різкої зміни погодних умов. У Вінницькій облaсті очікується зниження темперaтури повітря до -8°C.  

Нагадаємо, що відновили теплопостачання і в медичних закладах.

Вінниця.info