14 трав. 2019 11:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

149

0

Скандал на Південному Бузі: у Вінниці скутерист-нахаба навмисно обливає людей водою. Відео

Скандал на Південному Бузі: у Вінниці скутерист-нахаба навмисно обливає людей водою. Відео

Перехожі, які стали свідками конфлікту встигли зафіксувати інцидент на відео


Скандал на Південному Бузі: у Вінниці скутерист-нахаба навмисно обливає людей водою. Відео

У Вінниці набуває розвитку інцидент, що стався на біля фонтану «Рошен» 12 травня. Дві подруги катались там на катамаранах, аж раптом біля них почав кружляти водний скутер. Керував ним чоловік років 35-40. За ним сиділа жінка.

Як зауважують очевидці, скутером пара спочатку здійснили кілька кіл навколо катамарану, чим здійняли сильні хвилі. Катамаран мало не перекинувся. Дівчата, які там сиділи попросили втихомиритися, чим, скоріш за все, ще більше ввели у азарт керманича скутера. Він здійснив різкий розворот та облив дівчат водою.

«Водою облили так, що ми наскрізь промокли. Та найбільше постраждали телефони, якими ми фотографувалися напередодні. У подруги не працює динамік. А мій телефон взагалі не працює. Необхідно нести ремонтувати. Допоможіть знайти цього нахабу!», - звернулась через соціальні мережі до вінничан одна з постраждалих.

Скандал на Південному Бузі: у Вінниці скутерист-нахаба навмисно обливає людей водою. Відео

Перехожі, які стали свідками конфлікту встигли зафіксувати інцидент на відео.

Редакція Вінниця.info за поясненнями звернулась до Патрульної поліції Вінницької області.

«З цього приводу до нас викликів не було. Потерпілі лише зв’язувалися з нашими представниками у соціальних мережах, аби проконсультуватися. Але заяви не було написано. Притягнути до відповідальності чоловіка, який був за кермом скутера, може Державне агентство водних ресурсів», - пояснили у прес-службі Патрульної поліції у Вінницькій області.

Редакція Вінниця.info зв’язалась з Басейновим управлінням водних ресурсів річки Південний Буг. Там повідомили, що ні заяв, ні скарг до них стосовно цього випадку не надходило.

Журналісти також звернулися до управління Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області, адже у цей період триває нерест.

«За подібне поводження існує адміністративна відповідальність за частиною 3 статті 185 Адміністративного кодексу. Від попередження до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Це 170 гривень», - зауважили на «гарячій» лінії агентства.

Наші журналісти наразі з’ясовують, чи потрапляв цей скутерист у поле зору вінницьких рибоохоронців.

Тим часом вінничани жваво обговорюють ситуацію.

«Я цю парочку вже не перший раз спостерігаю на Південному Бузі. Нахабно себе поводять. Наче, вони власники цілої річки. А ті, хто знаходяться поруч – їх раби. Відверто кажучи, я хотіла повести дитину на катамаранах біля фонтану покататися. Але тепер не піду, бо просто не хочу дитину наражати на небезпеку через от таких персонажів», - розповіла редакції Оксана, прізвища не назвала.

Вінниця.info

title