1 черв. 2020 13:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

157

0

Скандал в Ладижині: дівчину звинуватили у крадіжці косметики, якої вона не вчиняла

Скандал в Ладижині: дівчину звинуватили у крадіжці косметики, якої вона не вчиняла

Матері дівчини рекомендують подати до суду на наклеп


Скандал в Ладижині: дівчину звинуватили у крадіжці косметики, якої вона не вчиняла

Продавці всеукраїнської косметичної мережі магазинів виклали у Facebook відео з камер спостережень, на якому дівчина начебто кладе до своєї кишені косметику. Відео у кілька секунд «розлетілось» мережею та місцевими Viber-групами.

Дівчину, яка за словами працівниць магазину здійснила крадіжку, жителі Ладижина хотіли зробити «відомою». В коментарях, не добираючи слів, мешканці містечка почали ганьбити її.

На відеоролику видно, як дівчина, спілкуючись по телефону, тримає руки поремінно в кишенях, а потім лівою рукою тягнеться до прилавку з декоративною косметикою, різко відсмикує руку і знову кладе її до кишені.

«О, в карман поставила», – коментує працівниця з магазину відео, – «Нічого, я все в Facebook виставлю»,– відповідає інша.


Відео опублікували в мережі у неділю, а в понеділок працівниці магазину вже вибачались за наклеп. На ролику, до речі, було добре видно обличчя дівчини.

Батьки «обвинуваченої» зробили розкадрування відео і доказали продавцям, що в руках дівчини ніякої косметики не було.

«Ми їм показали покадрове і уповільнене відео, яке мали вони самі вчора зробити. Там чітко видно, що в дочки у лівій руці нічого немає», – написала в коментарі під вибачення мати дівчини Вікторія Нагородна.

Дві працівниці магазину в коментарях під своїм постом-вибаченням на критику в свою сторону реагують бурхливо.

«Перед дівчиною вибачились – це буде урок для мене і для дівчини. Досить засуджувати. Кожен може опинитись в такі ситуації. Так, я не права, що виставила це відео, а ви обговорюйте – скільки хочте, нашим людям тільки б пліткувати», – пише працівниця магазину Вікторія Громова.

Скандал в Ладижині: дівчину звинуватили у крадіжці косметики, якої вона не вчиняла

« Навіщо цей балаган. З мамою і дівчиною розібрались. Якщо щось не так, розберемся самі», – коментує ситуацію ще одна продавчиня Юлія Мрих.

Жителі Ладижина рекомендують мамі дівчини звернутись до поліції й написати заяву за наклеп.

Скандал в Ладижині: дівчину звинуватили у крадіжці косметики, якої вона не вчиняла - фото 2

«Маєте повне право по закону звернутися в поліцію за такі дії, адже виставляти відео в інтернет з камер спостереження незаконно, таке відео по закону вони могли показати лиш поліції...тому наказуйте за таке», – рекомендують люди.

Вінниця.info

title