27 січ. 2022 13:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

291

0

«Скільки заробляє репетитор?»

«Скільки заробляє репетитор?»

Проводячи додаткові заняття з математики на платформі Букі два рази на тиждень з двома учнями по дві години, вчитель має змогу отримувати 5570 грн на місяць


«Скільки заробляє репетитор?»

Протягом останніх років репетиторство вже не вважається «ноу-хау» в Україні. З впровадженням освітніх реформ дедалі більше батьків звертаються до приватних вчителів за допомогою. Репетитор має можливість обрати, в який час та з якою кількістю школярів планує займатись. При цьому, великий попит на послуги не обмежується індивідуальною підготовкою учнів до екзаменів, ДПА чи ЗНО*. Адже в сучасному світі якісна освіта для дитини є безумовним вкладом в її сприятливе майбутнє.

«Скільки заробляє репетитор?»

Вартість навчання

Починаючи свій кар’єрний шлях, сьогодні молодий вчитель школи без категорії та стажу роботи в середньому отримуватиме 5100 грн на місяць. Вчитель, за плечима якого 5 років трудового стажу, в середньому отримуватиме 6250 грн на місяць. В нинішніх реаліях відповідний рівень заробітної плати є вкрай недостатнім для комфортного існування. Обираючи репетиторство, вчитель матиме змогу отримувати додатковий заробіток та посилювати свої професійні навички в зручний для себе час.

Загалом, проводячи додаткові заняття з математики на платформі Букі два рази на тиждень з двома учнями по дві години, вчитель має змогу отримувати 5570 грн на місяць. Якщо ж мати трьох учнів, заробіток становитиме 8352 грн на місяць, що на порядок вище офіційної заробітної платні. Таким чином вчитель-початківець школи, поєднуючи основне місце роботи та репетиторство отримуватиме від 10670 грн на місяць!

З переліком інших найбільш популярних предметів Ви маєте змогу ознайомитись в таблиці нижче.

«Скільки заробляє репетитор?» - фото 2

Щобільше, додаткові заняття з підготовки учнів до Зовнішнього незалежного оцінювання та підготовка учнів у великих містах України оплачується значно вище вказаних показників. Детальна інфографіка вартості послуг репетиторів у розрізі міст та предметів України розміщена за посиланням.

Індивідуальні онлайн уроки сьогодні - це напрям, що тільки набирає популярності. Це вдала можливість отримання коштів для вчителів. Репетиторство підходить як для основного місця роботи, так і слугує джерелом для отримання додаткового заробітку. Обирайте для себе зручний час та навантаження та працюйте у своє задоволення!

«Скільки заробляє репетитор?» - фото 3

*ДПА - Державна підсумкова атестація;

*ЗНО - Зовнішнє незалежне оцінювання.