10 трав. 2016 17:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

156

0

Скільки отримуватимуть помічник та радники голови Вінницької ОДА

Скільки отримуватимуть помічник та радники голови Вінницької ОДА

 Для працівників патронатних служб встановили зарплати


Скільки отримуватимуть помічник та радники голови Вінницької ОДА

 Уряд визначив посадові оклади працівників патронатних служб в органах державної влади.

Постанову КМУ Про умови оплати праці працівників патронатних служб в державних органах від 5 травня опубліковано на Урядовому порталі.

«Уряд визначив умови оплати праці працівників патронатних служб в державних органах. Зокрема, затверджено розміри посадових окладів працівників патронатних служб Президента України, Голови Верховної Ради України, його першого заступника та заступника, Адміністрації Президента України, Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Прем'єр-міністра України, Першого віце-прем'єр-міністра України, віце-прем'єр-міністрів України та інших державних органів», - зазначено в поясненні до документу.

Також в Кабміні нагадують, що відповідно до Закону України «Про державну службу» на працівників патронатних служб не поширюється дія цього Закону.

У Вінницькій облдержадміністрації патронатну службу створено в квітні 2016 року. У складі патронатної служби 4 штатні одиниці – 1 посада помічника голови облдержадміністрації та 3 радників голови ОДА. Проте в апараті облдержадміністрації зазначили, що штатна чисельність в патронатній службі зміниться, у зв’язку з прийняттям закону «Про державну службу».

Посадовий оклад керівника патронатної служби голови облдержадміністрації встановлений на рівні 6 203-6 892 гривень, голови райдержадміністрації – 4 480-5 169 гривень. Радники голови ОДА будуть отримувати 3 618-4 997 гривень, голів РДА – 3 446 грн. Прес-секретарі, помічники, референти – 3 274 гривень та 2 585 гривень, відповідно.

Скільки отримуватимуть помічник та радники голови Вінницької ОДА

Окрім того, працівникам патронатних служб можуть встановлювати надбавку за інтенсивність праці, надбавку за виконання особливо важливої роботи — до 100% посадового окладу, здійснювати преміювання працівників патронатної служби відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи, надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових.

Нагадаємо, 14 квітня 2016 року голова Вінницької ОДА Валерій Коровій підписав розпорядження, яким в апараті Вінницької облдержадміністрації ліквідовано ряд структурних підрозділів та утворено патронатну службу.

ВИННИЦА.info