5 черв. 2013 12:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Суспільство
0

92

0

Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках

Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках

В рамках соціального проекту «Школа доступна для всіх», відбувся благодійний концерт за участю зірок українського шоу-бізнесу


Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках


4 червня у м. Вінниця в рамках соціального проекту «Школа доступна для всіх», відбувся благодійний концерт за участю зірок українського шоу-бізнесу, який організував благодійний фонд громадської організації «Подільська громада» та Вінницька міська рада за підтримки компанії «Київстар».

Благодійний концерт зібрав аншлаг у кіноконцертному залі «Райдуга». Всі небайдужі вінничани, які придбали квитки, долучились до благодійної акції. Адже зібрані з концерту кошти спрямують на адаптацію школи-гімназії №6 м. Вінниця для дітей на візках.

Дуже приємно, що в залі були люди різного віку, але найбільше молоді – студенти, школярі. Це свідчить що наше суспільство небайдуже до чужих проблем. І завдяки Віктору Бронюку та директору фонду «Подільська громада» Андрію Дручинському, які ініціювали проект «Школа доступна для всіх» зміниться на краще життя діток з обмеженими фізичними можливостями.

Вони зможуть стати повноцінними членами суспільства і безперешкодно відвідувати школу разом зі своїми однолітками.

Всі хто відвідав благодійний концерт отримали масу позитивних емоцій. Адже зірки виклались на повну. Неперевершений голос Павла Табакова, вводив аудиторію в своєрідний «транс», настільки красивим і сильним є живий звук, голос, просто «мурашки по тілу»...

Скрябін не просто виконував хіти, а спілкувався з залом, влаштував на сцені всім бажаючим парам танцмайданчик і покорив вінничан своєю добротою, відкритістю і безпосередністю: «Вінничани - ви всі кльові, хто придумав столицю в Києві? Столиця це Вінниця і ви найкращі...»

Віктор Бронюк виконав найкращі, відомі і любимі всією Україною свої хіти: «Вчителька», «Білі троянди», «Свєта», «Сірожине пірожине». Зал не зміг всидіти на місці під запальні ритми гурту «ТІК» - всі підтанцьовували і хором співали відомі хіти.

Завдяки супроводу військового оркестру вінничани насолодились живим звуком, що не так часто можна зустріти в сучасному шоу-бізнесі.



Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візкахСкрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 2Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 3Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 4Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 5Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 6Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 7Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 8Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 9Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 10Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 11Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 12Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 13Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 14Скрябін, Бронюк і Табаков дали «живий» концерт в супроводі оркестру заради вінницьких дітей на візках - фото 15ВИННИЦА.info


0
0