20 верес. 2016 13:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Україна
0

45

0

Слідчі в РФ озвучили основну версію вбивства Жиліна

Слідчі в РФ озвучили основну версію вбивства Жиліна

 Слідчі в РФ озвучили основну версію вбивства Жиліна


Слідчі в РФ озвучили основну версію вбивства Жиліна

 Розбіжності в бізнесі є основною версією вбивства глави терористичної організації «Оплот» Євгена Жиліна в підмосковному ресторані.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на представника обласного главку СКР Ольгу Врадій.

«Слідством відпрацьовується низка версій скоєного злочину. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки», - сказала Врадій.

Вона також повідомила, що вбивця був ретельно загримований. «У нього були накладні вуса, спортивні окуляри з антивідблисковими жовтими скельцями, панама», - сказала представник слідства.

Жилін був убитий у понеділок 19 вересня в ресторані «Вєтєрок», розташованому в селищі «Горки-2» на Рубльово-Успенському шосе в Підмосков'ї.

Як повідомляв «Інтерфаксу» співрозмовник, вбивця чекав на жертву за столиком в ресторані. Він відкрив вогонь, як тільки Жилін і його знайомий Андрій Козирєв зайшли в заклад. В результаті стрілянини лідер «Оплоту» був убитий, Козирєв був важко поранений і госпіталізований. Козирєв після операції перебуває в комі.

Після вбивства підозрюваний виїхав автомобілі, в якому водій чекав на нього біля ресторану, сказав співрозмовник агентства.

Порушено кримінальну справу за статтями КК РФ «Вбивство двох і більше осіб» і «Незаконний обіг зброї».

У той же час, радник міністра внутрішніх справ заявив, що офіційного підтвердження про те, що убитий саме Жилін, Україна ще не отримувала.

Українська правда