15 жовт. 2020 13:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

240

0

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів

Партія «Слуга Народу», яка у виборчих бюлетенях під №9, одна з небагатьох політичних сил, що сформувала команду з 84 кандидатів до Вінницької обласної ради


«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів

Партія «Слуга Народу», яка у виборчих бюлетенях під №9, одна з небагатьох політичних сил, що сформувала команду з 84 кандидатів до Вінницької обласної ради. При цьому, в списку «Слуги Народу», представлені кандидати зі всіх районів області, а не лише мешканці обласного центру.

Депутат - це робота, яку дають люди. На окрузі - особисті прийоми громадян та зустрічі з людьми. Тільки люди можуть розповісти реальні проблеми. А вирішення проблеми починається з її визнання. Головне - це чути, діяти та допомагати. В сільській місцевості проживає майже третина українців, у Вінницькій області – половина населення. Але, на жаль, в селах рівень життя, не такий, як у містах, а місцеві «князьки» десятиліттями не хочуть нічого змінювати. У людей є велика недовіра до представників правоохоронних органів, до деяких представників місцевої влади. В більшості випадків люди звертаються з проблемами, вирішення яких в компетенції місцевої влади, але їх не чують та ігнорують. Тому наш принцип роботи - від села до міста - чути і допомагати, допомагати.

«У команді політичної партії «Слуга Народу» Вінниччини досвідчені управлінці, підприємці, лікарі, юристи, освітяни, програмісти, будівельники, громадські діячі, митці, які чесно та якісно працюватимуть на розвиток Вінниччини. Наш пріоритет – це людина, яка живе у максимально комфортному середовищі. У нас є що запропонувати. І вибір буде дуже однозначним: якщо люди хочуть змін, вірять у зміни і готові вирішувати проблеми – зміни переможуть!

Ми формували команду до обласної ради таким чином, щоб якнайбільше громад мали своїх представників в області – людей, з якими вони живуть в одному місті чи селі, людей, які не з чуток знають про місцеві проблеми. Наші кандидати - з Жмеринського, Барського, Тульчинського, Калинівського, Томашпільського, Вінницького та інших районів. Я переконана, що на рівні області, вони робитимуть все для розвитку територій, де народились, живуть, працюють», - говорить голова Вінницького обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова.

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів

«На крилах мрій» веде команду до Вінницької обласної ради Володимир Мазуренко.

Перший в списку «Слуга народу» Володимир Мазуренко. Вінничанин, народився в Липовецькому районі. Пілот. Член екіпажу найбільшого в світі вантажопідйомного літака Ан-225 «Мрія». Полковник авіації. Брав участь в миротворчих місіях. Пройшов навчання в Канаді за програмою НАТО. Більше 8 тисяч годин нальоту на різних типах літаків військової та цивільної авіації. З березня 2020 року під час пандемії коронавірусу в складі екіпажу «Мрія» доставляє засоби захисту для людей на всі континенти світу.

«Як член екіпажу найбільшого у світі українського літака АН-225 «Мрія» хочу побажати всім вінничанам, щоб на крилах ваших мрій ви прилітали до домівок своїх рідних та близьких. Нехай мир, міцне здоров’я та синє небо завжди будуть супутниками вашого життя».

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів  - фото 2

Наталя Заболотна - перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації. Має 20-річний досвід роботи в соціальній сфері та молодіжній політиці.

«Кожна дитина повинна мати доступ до якісної освіти та розвитку. Робототехніка, 3D друк, лабораторії мають бути в кожній звичайній школі. Гуртки необхідно перетворити на шкільні центри розвитку та корисного дозвілля. Талановитих дітей, студентів, молодих науковців та молодь потрібно підтримувати тут і зараз. Інакше вони шукатимуть це за кордоном. Молодіжні простори та центри. Гранти на дослідження та навчання. Участь у міжнародних олімпіадах, змаганнях та конкурсах. Стартапи. Все це має стати частиною програми підтримки дітей та молоді і забезпечуватись владою.

Від інклюзивних груп та класів потрібно, нарешті, перейти до інклюзивного навчання. Треба знайти можливості і залучити фахових логопедів, дефектологів, реабілітологів у комунальні заклади.

Як мама гімнастки мрію, щоб ці працьовиті дівчата отримали свою спортивну базу. Щоб перестали кожного тренування розмотувати і змотувати килими. Різні види спорту – свої вимоги до тренування. Потрібні зали для усіх. Робитиму усе, щоб у вінницьких спортсменів з’явились сучасні спортивні комплекси, тренувальні бази. І Вінниччина прийматиме змагання державного та міжнародного рівнів.

Важливо, щоб діяли місцеві програми для пенсіонерів: Клуби дозвілля для літніх людей, «Таксі для старших» - для самотніх пенсіонерів, яким важко пересуватись громадським транспортом, щоб могли скористатися безкоштовними поїздками до лікаря, вирішити питання в офісах або відвідати могилу близьких.

Соціальні послуги для сімей, які виховують дитину з інвалідністю: тимчасовий перепочинок для батьків, «Раннє втручання», підтримане проживання - будемо розвивати у кожній громаді».

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів  - фото 3

Володимир Костюк. Кандидат медичних наук. Лікар з 30-річним стажем. Автор більше 20 наукових праць. Співавтор трьох медичних посібників і навчальної книги. Працює ортопед-травматологом медичного центру «Альта-Медика».

«Одна з серйозних проблем – робота Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи, де встановлюють групу інвалідності. Там сидять в кріслах десятками років і просто знущаються з вінничан. Одним «роблять групу», бо чиновника з інвалідністю ніхто не звільнить з роботи. Іншим, хто справді втратив працездатність чи має серйозні вади здоров’я, чинять безліч перепон. Повноваження МСЕК-ів необхідно скоротити. Це знизить рівень корупції.

Ми зобов’язані створити якісну медицину. Медичні послуги повинні надаватись у повному обсязі, там, де їх потребують пацієнти. Послуги повинні бути якісними. Захистити населення від загрози епідемій – наша задача. Це все можливо в командній роботі. Головне мати бажання!»

«Слуга Народу» веде до Вінницької обласної ради команду з представників всіх районів  - фото 4

Кандидати в депутати до Вінницької обласної ради

Округ № 1 - Хмільницький район (Глуховецька, Жданівська, Іванівська, Калинівська, Козятинська, Махнівська, Самгородоцька, Уланівська, Хмільницька громади). Кандидати:

1. Голіней Ігор – підприємець.

2. Буда Сергій – підприємець.

3. Мудрий Олександр - начальник медичного реабілітаційного центру МВС України «Південний Буг».

4. Мазур Олена– старший викладач Вінницького національного аграрного університету.

5. Василюк Юлія - бухгалтер ПП «Стражник».

6. Шумський Олександр - помічник начальника дирекції ФСП «Київська дирекція» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця».

7. Головчук Юлія - доцент кафедри маркетингу та реклами Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

8. Малащук Євгеній - начальник управління житлово-комунального господарства виконавчого Козятинської міської ради.

Округ № 2 - Жмеринський район (Барська, Джуринська, Жмеринська, Копайгородська, Мурафська, Северинівська, Станіславчицька, Шаргородська громади). Кандидати:

1. Клецко Валентина – підприємець. Засновниця равликової ферми. Займаються вирощуванням органічної продукції. Голова ОСББ.

2 Цимбал Інна - начальник відділу освіти Жмеринської районної державної адміністрації.

3. Мандрика Микола - заступник голови Барської районної державної адміністрації.

4. Ільніцький Костянтин - директор «Вінницьке УВП УТОС».

5. Шмігленко Сергій - виконуючий обов’язки директора КЗ «Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат».

6. Вознюк Андрій – лікар. Асистент кафедри акушерства та гінекології №2 Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова

7. Войтович Юрій – голова фермерського господарства «Євро-Ленд-Плюс».

8. Власюк Олексій - директор ПП «Тур-Ель».

9. Семикрас Ольга - вчитель НВК «Школа АІСТ».

10. Шкварук Оксана – тимчасово не працює.

11. Малярчук Василь - голова Жмеринської районної ради.

12. Репінська Світлана - інспектор відділу кадрів Браїлівського професійного ліцею.

Округ № 3 – Гайсинський район (Бершадська, Гайсинська, Дашівська, Джулинська, Краснопільська, Кунківська, Ладижинська, Ободівська, Ольгопільська, Райгородська, Соболівська, Теплицька, Тростянецька, Чечельницька громади). Кандидати:

1. Нарожна Мар'яна – помічник-консультант народного депутата України.

2. Мороз Павло - начальник відділу ПрАТ «Миронівський хлібопродукт».

3. Головашич Людмила– голова Гайсинської райдержадміністрації.

4. Бондарчук Євгеній - директор ТОВ «Явір-Агросервіс», голова фермерського господарства «Лісничанське».

5. Кавун Сергій - голова Бершадської райдержадміністрації.

6. Коваль Олександр - директор ТОВ «ВПК Логістик».

7. Соломон Ігор - начальник Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області.

8. Маркова Оксана - секретар ГО «Соціальний центр МХП».

9. Власюк Олександр - директор ЦДЮСШ «Спартак». Федерація регбі України.

10. Орлова Аліна – студентка Вінницького коледжу будівництва та архітектури Київського національного університету будівництва і архітектури.

Округ № 4 - Тульчинський район (Брацлавська, Вапнярська, Городківська, Крижопільська, Піщанська, Студенянська, Томашпільська, Тульчинська, Шпиківська громади). Кандидати:

1. Задорожна Юлія - виконавчий директор ГО «Життя та розвиток громад».

2. Канарський Олександр - фахівець інформаційного забезпечення розвитку бізнесу ПрАТ МХП.

3. Березін Сергій - тимчасово не працює.

4. Лунгол Володимир - директор ТОВ «Проектспецмонтаж».

5. Юзвак Тетяна - директор з маркетингу ГО «Життя та розвиток громад».

6. Гаврилюк Максим – підприємець.

7. Мороз Анастасія– офіс-менеджер Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

8. Романюк Володимир - регіональний директор ПрАТ «Зернопродукт МХП».

Округ № 5 - частина Могилів-Подільського району (Яришівська, Могилів-Подільська, Ямпільська громади). Кандидати:

1. Соловей Володимир - директор ТОВ «Стадниця Інвест».

2. Омельченко Оксана - помічник-консультант народного депутата України.

3. Мудрик Катерина – підприємець.

4. ШевчукМикола – підприємець.

5. Жереб Володимир – підприємець. Голова громадської організації «Центр інтелектуального та громадського розвитку». Головний редактор інтернет-видання «EL News».

6. Даценко Юлія – студентка Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова.

Округ № 6 - частина Могилів-Подільського району (Мурованокуриловецька, Вендичанська, Чернівецька, Бабчинецька громади). Кандидати:

1. Болюбаш Євгеній - менеджер з адміністративної діяльності ТОВ «Квартал-95».

2. Каменщук Тетяна - директор навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області. Кандидат педагогічних наук.

3. Щоголєв Олег - генеральний директор ТОВ «А.Б.В.».

4. Савкова Ольга - фахівець з соціальної роботи ГО «Життя та розвиток громад».

5. Войтко Людмила - вчитель Мурованокуриловецької школи-ліцею №1.

6. Рубанський Володимир - голова СФГ «РУБІН».

7. Іжаківська Мирослава - методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти».

8. Кушнір Алім - тимчасово не працює.

Округ № 7 - частина Вінницького району (Агрономічненська, Літинська, Якушинецька, Стрижавська, Турбівська, Погребищенська, Оратівська, Луко-Мелешківська громади). Кандидати:

1. Олійник Юлія– підприємець.

2. Жамба Олександр - економіст ПП «Стражник».

3. Погребняк Валентина - виконуюча обов’язки директора ВОЦК «Щедрик».

4. Драчук Сергій - голова правління обласної асоціації «Вінницька громадська телерадіокомпанія «Вінниччина».

5. Откаленко Сергій - заступник головного лікаря КНП «Вінницький районний медичний цент ПМСД».

6. Томляк Таїсія – адвокат.

7. Довгань Олександр - заступник декана медичного факультету Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова.

8. Тетяна Коломієць - начальник планово-фінансового відділу Вінницького національного аграрного університету.

9. Сидоренко Дмитро - директор філії ДП «Центр ДЗК».

10. Алескерова Юлія - професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Вінницького національного аграрного університету.

Округ № 8 - частина Вінницького району (Гніванська, Сутисківська, Тиврівська, Вороновицька, Немирівська, Липовецька, Іллінецька громади). Кандидати:

1. Урдзік Віталій - голова Тиврівської районної державної адміністрації.

2. Кричковський Вадим - директор ТОВ «Органік-Д».

3. Кобися Микола - головний спеціаліст відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

4. Малюта Світлана –заступник голови Тиврівської районної державної адміністрації.

5. Паламаренко - Яна старший викладач кафедри економіки факультету економіки та підприємництва Вінницького національного аграрного університету.

6. Жуковський Костянтин - директор ТОВ «Нива Органік».

7. Щоголєва Інна – фітнес-тренер.

Округ № 9 - частина Вінницького району (частина Вінницької міської громади: виборчі дільниці №051477 – 051547, 051575 – 051585, 051669, 051671, 051672, 051673, 051676). Кандидати:

1. Заболотна Наталя - перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації. Має 20-річний досвід роботи в соціальній сфері та молодіжній політиці.

2. Костюк Володимир – лікар, працює ортопед-травматологом медичного центру «Альта-Медика». Кандидат медичних наук.

3. Даценко Галина - доцент кафедри патологічної анатомії, судової медицини та права Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова.

4. Сітарський Владислав - головний спеціаліст відділу підтримки бізнесу департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради.

5. Шаповалов Євгеній - експерт з децентралізації. Модератор платформи «Місцевий економічний розвиток та інвестиції» Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація ОТГ».

6. Федик Андрій - лікар, фізична особа- підприємець.

7. Катілова Тетяна - заступник головного лікаря з медичної частини КНП Вінницька центральна районна клінічна лікарня.

Округ № 10 - частина Вінницького району (частина Вінницької міської громади: виборчі дільниці №050129, 050138 – 050142, 050163, 050173, 050174, 050182, 051435 – 051476, 051548 – 051569, 051571 – 051574, 051587, 051588, 051670, 051674, 051677). Кандидати:

1. Драбовська Віра - виконуюча обов’язки ректора Вінницького кооперативного інституту.

2. Юрчак Андрій - директор підприємства «Вінпромхолод».

3. Котов Денис – співзасновник громадської організації «Авангард».

4. Рибчук Анатолій - голова Правління ГО «Україно – Турецьке товариство дружби та ділового співробітництва».

5. Нестерук Тетяна - провідний фахівець Вінницького міського центру зайнятості.

6. Максименко Юрій - фахівець зі збуту КП «Вінницяобленерго».

7. Мельникова Ганна – юрист громадської приймальні «Слуга Народу».