4 листоп. 2021 13:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

240

0

Смакуй нове морозиво від ТМ «Ласунка»!

Смакуй нове морозиво від ТМ «Ласунка»!

Нове морозиво «Злиток» – цілих три смаки десерту у формі злитків


Смакуй нове морозиво від ТМ «Ласунка»!

До уваги усі прихильники морозива ТМ «Ласунка» має для вас дещо особливе! Нове морозиво «Злиток» – цілих три смаки десерту у формі злитків! Обгортки кольору дорогоцінних металів та характерна вага 585 г ідеально відповідають назвам смаків нового морозива!

Злиток «Gold» солодка карамель…

Під золотою обгорткою злитка «Gold» на вас чекатиме неймовірне поєднання смаків в одному десерті. Вершкове морозиво з солодкою карамеллю, покрите збитою глазур’ю зі смаком крем-брюле…справжня насолода смаками. Упевнені, такого ви ще не куштували!

Смакуй нове морозиво від ТМ «Ласунка»!

Злиток «Bronze» стримана класика

Класичні поєднання смаків у десертах мають доволі багато прихильників. Саме тому у лінійці морозива «Злиток» з’явився «Bronze». Адже ніжне морозиво з додаванням вишневого джему справжня класика серед десертів! Тож, якщо ви віддаєте перевагу знайомим смакам – обирайте злиток в обгортці витриманого кольору бронзи, та насолоджуйтесь смачним морозивом!

«Platinum» шоколадна насолода

Справжня феєрія шоколаду – саме так можна сказати про «Platinum». Адже злиток в обгортці кольору платини – це поєднання ніжного шоколадного морозива та смачного шоколадного соусу! Тож ми упевнені, прихильники солодкого будуть у захваті!

Куштуйте й обирайте свій улюблений «Злиток», та діліться відгуками про новинку у наших соцмережах, адреси яких можна знайти на офіційному сайті https://lasunka.com/.

Завітавши за посиланням, обов'язково зазирніть до нашого блогу. Там на вас чекають цікаві поради, новини про діючі акції ТМ «Ласунка», а також прості рецепти, актуальні на кожну пору року, приміром, Гарбузовий пиріг або Пиріг з груш.

Смакуй нове морозиво від ТМ «Ласунка»! - фото 2