20 верес. 2020 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Політика
0

154

0

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області

«Солідарність» висунула кандидатів на голів ОТГ у Вінницькій області


«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області

Команда «Європейської Солідарності» на конференції висунула кандидатів на участь у місцевих виборах. Оприлюднили кандидатів на голів об’єднаних громад.
Кандидатом на посаду Вінницького міського голови став народний депутат восьмого скликання, доцент кафедри менеджменту та адміністрування Вінницького торгівельно-економічного інституту, волонтер Сергій Кудлаєнко.

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області

Валентина Вельган – кандидат на голову Шаргородської міської ОТГ, волонтер, здійснила близько 50 поїздок до військових на Донбас.

Василь Авраменко – кандидат на голову Липовецької міської ОТГ, учасник російсько-української війни у 2015-2016 роках, директор Липовецької ЗОШ №1 імені Василя Липківського, засновник одного з найкращих спортивних клубів області, де займаються патріотичним вихованням молоді.

Олександр Амонс – кандидат на голову Глухівської селищної ОТГ - доброволець, учасник бойових дій на Сході України, селищний голова Глухівецької громади з 2015 року, в рамках реформи децентралізації з 2017 року очолив першу в Козятинському районі ОТГ, яка сьогодні має сучасні дороги, нову амбулаторію, реконструйовані комунікації.

Петро Бровко – кандидат на голову Могилів-Подільської міської ОТГ, міський голова Могилів-Подільського, якого тричі обирали мешканці міста на цю посаду. В 2019 році був відзначений як найкращий міський голова у Вінницькій області.

Ірина Колесник – кандидат на голову Козятинської міської ОТГ, депутат Вінницької обласної ради, волонтерка, допомагає лікарням, дитячим закладам. Активно включилася в надання допомоги в боротьбі із COVID-19

Владислав Уткін – кандидат на голову Гайсинської міської ОТГ, з перших днів в Команді Порошенка. Очолював Гайсинський район, особисто формуванню та матеріальному забезпеченню 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Волонтер, виїжджав на передову. Постійно опікується ветеранами АТО.

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області  - фото 2

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області  - фото 3

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області  - фото 4

«Солідарність» висунула кандидатів на голів 7 ОТГ у Вінницькій області  - фото 5

Читайте також: Кого «Стратегія» веде на вибори до рад Вінниччини.

Хто на Вінниччині йде зі «Слугою Народу».

Вінниця.info