14 листоп. 2019 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

126

0

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото

15-річна Ангеліна Цюпенко перемогла у всеукраїнському конкурсі краси та талантів для дітей


«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото

15-річна Ангеліна Цюпенко з Хмільника виграла на Всеукраїнському дитячому конкурсі краси і талантів «Міс Україночка – 2019» та «Містер Українець – 2019». Фінал конкурсу відбувся 10 листопада у Києві. У ньому взяли участь 50 учасників з усієї країни. Вінничанка виступила під номером 50.

«Було декілька номінацій, учасників поділили на вікові категорії. Ангеліна змагалась за перемогу з красунями старшої вікової категорії й завоювала аж дві корони: перша – у номінації «Міс україночка», друга – «Міні Міс Україночка 2019. Грація», - розповідає мама переможниці Тетяна Цюпенко.

Конкурсанток оцінювали у трьох конкурсних виходах: вихід в українських національних костюмах, вихід «За мир» та вихід «Спорт». Також учасники демонстрували свої таланти.

«Була дуже насичена програма. Ангеліна звичайно втомилась, але вона від початку налаштовувала себе на перемогу. На конкурс талантів ми підготували танець «Дивна квітка». У виході «За мир» Ангеліна дефілювала з прапором Хмільника, на «Спорт» - демонструвала елементи Зендокай карате-до. Всім сподобалось дефіле Ангеліни й у національному вбранні, її костюм був у червоно-рожевих тонах, з великими вишитими квітами, а голівку прикрашав обруч» - каже Тетяна Цюпенко.

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото

В Ангеліни Цюпенко синдром Дауна, але дівчинка вчиться у звичайній загальноосвітній школі, грає на фортепіано, займається Зендокай карате-до та спортивними танцями і освоює професію моделі.

Це вже не перша її перемога у конкурсах краси, хоча моделінгом сонячна дівчинка займається лише 2 роки.

«Вона просто дуже активна, їй подобається дефілювати та позувати на камеру, говорить, що «створена для сцени». Ангеліна, як усі її однолітки, полюбляє проводити час із ґаджетами, робити селфі, які потім викладає на свою сторінку в інстаграм. Любить спілкуватись з друзями. Вона вже не раз брала участь у різних модних показах одягу у Вінниці, Києві, Одесі. Також знімалась у різних тематичних фотосесіях, виступала на різних соціальних проєктах. Це допомагає їй бути більш комунікабельною і впевненішою у собі. Вже скоро вона братиме участь у вінницькому благодійному проєкті «Крила Фенікса», який має на меті допомогти особливим діткам» - розповідає мама Ангеліни.

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото   - фото 2

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото   - фото 3

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото   - фото 4

«Сонячна» Ангеліна з Хмільника перемогла у Всеукраїнському конкурсі краси. Фото   - фото 5

Вiнниця.info, фото з фейсбук-сторінки Тетяни Цюпенко