3 черв. 2021 14:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

229

0

Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото 

Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото 

Метод вже оцінили в Азії та Америці, де процедури застосовують кожній хатній собаці.


Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото 

Лікувальні масажі з додаванням натуральних масел, вітамінні маски для шкіри й ванни з озоном та іонами срібла. Саме такі процедури потрібні хатнім собакам, щоб вони лишались здоровими та енергійними. Метод вже оцінили в Азії та Америці, де його застосовують кожній хатній собаці. Такі «спа-салони» для тварин набувають шаленої популярності і в Україні. Один такий відкрили й у Вінниці. Тож скільки коштує спа для собак, з’ясували наші кореспонденти.

«Тільки чиста собака може приймати ванни з озоном. Тому ми її спочатку помиємо шампунем. Адже озон, він же сприяє всмоктуванню всіх речовин. Тому пилюку та інший бруд необхідно змити», - розповідає Галина Мустафаєва, майстриня з грумінгу.

Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото 

На прийом до Галини привели Стешу. Так звати рідкісної породи ірландського пшеничного тер’єра. Собаці також наносять оновлювальну, лікувальну маску для шкіри та шерсті. Це обов’язкові процедури перед купанням в озоновій ванні.

«Собаці дуже подобається. У ванній ще є досить таки сильний масаж, але вона стоїть спокійно. Тепла вода бурлить і клекоче. Гідромасаж розслабляє м’язи», - зауважує Мустафаєва.

Після процедур у цій ванні шкіра в собак омолоджується, відновлюється та покращується кровообіг, а різноколірний світло лікує від інфекцій.

«Антибактеріальні, противірусні, загоюють, антигельмінтні. Синє світло діє на грибки, зелений для імунітету, жовте світло більше протизапальне, від стафілокока», - пояснює майстер.

Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото  - фото 2

Хлюпаються собаки у таких ваннах зо пів години. Додають у воду ще рідке срібло. Озон розширює пори. В них потрапляє кисень, мінерали та вітаміни, які містять в собі трав’яні маски.

Спа-салон для тварин: У Вінниці собак лікують та омолоджують у ваннах з озоном та іонами срібла. Фото  - фото 3

«Корисні речовини швидше проникають в організм за допомогою озону. Тобто, він підсилює дії ось цих все протизапальних препаратів, імунних препаратів, срібло це ще більше ніби закріплює», - каже Мустафаєва.

Фінальний штрих – сушіння феном та розчісування. Такі спа-процедури в Азії та Америці ветеринари роблять кожній хатній собаці. В природі тварини самі себе лікують: вивалюються у траві, в піску чи болоті. В домашніх псів через неправильний догляд шерсть марніє і з’являються хвороби шкіри. Тож викупати у ванні з озоном свого улюбленця треба хоч кілька разів на рік. Коштує процедура у Вінниці від ста гривень.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info