11 квіт. 2016 17:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

47

0

Спікер про Уряд Гройсмана: За мною не заржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу

Спікер про Уряд Гройсмана: За мною не заржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу

 Гройсман на погоджувальній раді сказав яким буде його Уряд


Спікер про Уряд Гройсмана: За мною не заржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман оприлюднив відео на своїй сторінці у Facebook, де пояснює, яким буде його Уряд, якщо його призначать Прем'єр-міністром України.

 «Шановні колеги, мені так здається чи я почув своє прізвище? Я маю право на репліку. У разі, якщо буде створено «Уряд Гройсмана», цей Уряд буде публічним, відкритим, ефективним, реформістським. Буде здатен застабілізувати ситуацію в країні – раз, відновити економічне зростання в країні – два, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями – три. Потурбується і про аграріїв і про шахтарів, і про пересічного українця. Це завдання, яке має виконати Уряд.

За Уряд, який буде матиме підтримку українського Парламенту незалежно від коаліції, опозиції, а буде налаштований на те, щоб забезпечувати Європейську інтеграцію нашої країни і буде мати підтримку Парламенту. І якщо буде підтримка коаліції щодо моєї кандидатури з пропозиціями, які я вніс і ми сьогодні обговорюємо по конкретним кандидатам на ті чи ніші позиції в Міністерство - цей Уряд буде ефективним. Тому потрібно зараз в більшому ступені говорити про власну готовність, брати на себе відповідальність і забезпечувати підтримку таких необхідних рішень.

А за мною не заржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу і не один раз це доводив», - сказав В. Гройсман.

 

Є три речі, які добивають Україну, - неефективне управління, корупція і популізм. Вважаю, що коаліція повинна об'єднатись саме для того, щоб справитись з цими викликами і вивести країну з кризи. Цього чекають люди. Новий уряд має бути публічним, ефективним, реформістським, має стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями і потурбуватись про умови життя пересічного українця. Саме таку професійну команду, яка буде здатна вирішувати ці задачі, я хотів би бачити в уряді і про це сьогодні сказав на погоджувальній раді.

Опубликовано Volodymyr Groysman 11 апреля 2016 г.

ВИННИЦА.info