26 листоп. 2020 10:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

152

0

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо

Для ладижинських паратхеквондистів це вже друга відзнака на турнірах такого масштабу.


Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо

Вінницькі та ладижинські спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату отримали золоті нагороди на всесвітніх змаганнях з тхеквондо в розділі «пумсе» (показові вправи). Для ладижинських паратхеквондистів це вже друга відзнака на турнірах такого масштабу. Окрім того, у пляжному тхеквондо в розділі «пумсе» (парний розділ) команда спортсменів з Вінниччини здобула «срібло».

Про це повідомляють на сайті відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, спортсмени із Ладижина свого часу отримали нагороди першого всесвітнього турніру з тхеквондо в розділі «пумсе» (показові вправи) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату «1st Lents taekwondo worldwide sports online poomsae and para poomsae championship 2020».

«Дуже радий за наших пташенят. Маємо «срібло» Дарії Мигулько та дві «бронзи» – Іванни Цапціної та Владислава Антонюка. Щиро вітаю призерів і радію разом з вами», – каже їхній тренер Сергій Брушніцький.

21 листопада відбулися вже другі аналогічні престижні всесвітні міжнародні змагання «2nd Lents taekwondo worldwide sports online poomsae and para poomsae open 2020». В них взяли участь понад 700 спортсменів із 60 країн світу.

У змаганнях з паратхеквондо атлети з ураженням опорно-рухового апарату, члени збірної команди України, спортсмени Вінницької ДЮСШ «Інваспорт» та Ладижинського спортивного клубу «Сіндо» Дарія Мигулько та Владислав Антонюк стали чемпіонами. А у пляжному тхеквондо в розділі «пумсе» (парний розділ) команда в складі Анастасії Дузяк та Сергія Брушніцького виборола срібні нагороди.

«Вітаю всю нашу команду і дякую за чудову роботу спортсменам та щиро дякую за підтримку усім причетним», – прокоментував Сергій Брушніцький.

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо - фото 2

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо - фото 3

Спортсмени з Вінниччини здобули «золото» на всесвітніх змаганнях з паратхеквондо - фото 4

Нагадаємо, вінничанин виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи з боксу серед молоді. Юна вінничанка представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з художньої гімнастики.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки відділення Національного Олімпійського комітету України