21 серп. 2019 12:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

101

0

Спортивний стадіон Оратова оснащують антивандальними сидіннями

Спортивний стадіон Оратова оснащують антивандальними сидіннями

Планують зробити бігові доріжки із штучним покриттям


Спортивний стадіон Оратова оснащують антивандальними сидіннями

У райцентрі Оратів Вінницької області відроджують спортивний стадіон. Аби вихованцям місцевої ДЮСШ було зручно займатися футболом та волейболом, там провели освітлення та вкрили поле штучною травою.

«Пофарбували паркан. Ремонтуємо частину трибуни з антивандальними сидіннями. У цьому році також заплановано поставити ворота. В планах на майбутнє зробити бігові доріжки зі штучним покриттям», - розповідає Вінниця.info голова Оратівської селищної ради Ігор Барський.

Реконструкція триває за рахунок селищного бюджету, звідки виділили 200 тисяч гривень та районного, там виділили 160 тисяч гривень.

«Це наш спільний проект. Зрозуміло, що для його повного завершення, коли б зробили абсолютно все, ще далеко. Це фрагмент, частинка з того, що треба. Але вже приємно дивитися на стадіон ввечері. Їдеш, а там світиться», - додав Барський.

У Оратові мешкає 3360 осіб. Близько сотні дітей, які ходять на гуртки у місцеву ДЮСШ, займаються безкоштовно.

Нагадаємо, в мікрорайоні Тяжилів, на вулиці Москаленка, №54 будують новий спортивний майданчик. Тут вже влаштували покриття, зробили огородження, гандбольні ворота, волейбольно-тенісні стійки.

Вінниця.info