29 жовт. 2019 13:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

143

0

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці

"Сирне королівство" - це швидкозростаюча національна мережа монопродуктових магазинів елітних європейських сирів.


Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці

Сирна лавка, оформлена і наповнена в кращих традиціях європейських сироварів, ось уже кілька років радує справжніх цінителів "правильного" сиру своєю ексклюзивною якістю і унікальною колекцією сирних раритетів. Тут кожен знайде сир для душі і зможе розширити свій кругозір, занурившись в історичні довідки та легенди "Сирного королівства". Варто потішити себе та близьких і побувати в цьому магазині-"музеї", щоб особисто доторкнутися до сирних "експонатів", смак яких прийшов з глибини століть і створювався поколіннями європейців.

"Сирне королівство" - це швидкозростаюча національна мережа монопродуктових магазинів елітних європейських сирів.

Атмосферна сирна лавка - так звучить по-європейськи формат магазину. Для України "Сирне королівство" стало першим в справі просування традиційної європейської культури подачі сиру покупцеві. Ідея виховання європейської культури споживання сиру у нас в країні - і є основною надихає ідеєю і місією бренду. Вперше в Україні та за розумні гроші в магазинах Сирного королівства зібрано найбільш титуловані, популярні і цікаві бренди і сорти сиру.

У магазинах створена легка приємна атмосфера "сирної лавки": сир викладений на дерев'яних стелажах у прямому доступі, консультанти - подібні екскурсоводам в світ сирної історії і технологій, дегустацію можна порівняти з дотиком до чуда, бо смакові відчуття, які випробовуєш - і є блаженство в чистому вигляді!

До речі, для всіх покупців - дегустація абсолютно безкоштовна !!!


В "Сирному королівстві" представлений найбільш широкий в місті асортимент сирів: м'які і тверді, молоді, витримані і екстравитримані, з цвіллю, з травами, спеціями, медом, горіхами, коров'ячі, козячі, овечі ... Всього понад 100 найменувань. Найбільш широко представлені голландські сири. Також тут можна спробувати і купити сири з Франції, Італії, Швейцарії, Норвегії та Іспанії.

Доповнити і розкрити смак сирів допоможуть всілякі смаколики"до сиру": соуси, джеми, конфітюри, гірчиці, мед, шоколад, горішки. Є безліч сирних аксесуарів: ножів, терок, роклетніц, Фондюшниці та іншого.

Консультанти допоможуть з вибором хорошого вина, невеликий, але цікавий асортимент якого є в магазині. І все ж родзинкою "Сирного королівства" по праву залишається унікальний асортимент і якість сиру, який не просто 100% натуральний - це сири з особливою легендою та історією, сирні чемпіони, сирні раритети, смак яких вражає раз і на все життя. Не вірите? Приходьте і перевірте самі!

Ваше "Сирне королівство" - найсмачніше в світі європейського сиру!

Знайомимося з асортиментом тут: www.cheesekingdom.com.ua

Новини Сирного королівства читайте на сторінці в Facebook - https://www.facebook.com/cheesekingdomvin/

Магазини Сирного королівства у м. Вінниця:

вул. Кропивницького, 3 та ТРЦ Анастасія, 1 поверх

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці - фото 2

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці - фото 3

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці - фото 4

Справжній "сирний" куточок Старої Європи у Вінниці - фото 5

title