24 серп. 2022 11:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

141

0

Стали відомі обставини загибелі немовляти після хрестин на Вінниччині

Стали відомі обставини загибелі немовляти після хрестин на Вінниччині

Жителя Жмеринського району підозрюють у вбивстві з необережності. Підозрюваного суд відправив під домашній арешт


Стали відомі обставини загибелі немовляти після хрестин на Вінниччині

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для чоловіка, який підозрюється у вбивстві з необережності (ч. 1 ст. 119 КК України). Йдеться про загибель двомісячної дівчинки у Жмеринському районі.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького міського суду.

З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний ввечері, перебуваючи у будинку свого брата, святкував хрещення доньки брата, разом із її батьками та іншими запрошеними гостями. Після застілля, батьки дитини перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, залишивши дитину у візочку, пішли спати до однієї кімнати, а підозрюваний до іншої.

Через деякий час, близько 02.00 години, підозрюваний, який був у стані алкогольного сп`яніння, прокинувшись від плачу дитини, підійшовши до візочка та взяв на руки дитину. Потім він з дитиною на руках, йдучи по кухні, не втримавши рівновагу, впав на підлогу разом із дитиною на її тіло. Дитина отримала травми несумісні з життям. Після цього чоловік підвівшись на ноги, взяв дитину і поклав її у візочок.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 21 серпня за підозрою у скоєнні злочину затримали 39-річного жителя міста Бар.

Довідково: ч. 1 ст. 119 КК України – Вбивство, вчинене через необережність (карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Важливо: Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info