17 листоп. 2015 16:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

60

0

Станція «Вінниця» буде обладнана автоматичною світлофорною сигналізацією

Станція «Вінниця» буде обладнана автоматичною світлофорною сигналізацією

 До кінця 2015 року залізничники обладнають автоматичною світлофорною сигналізацією колії №1 станції Вінниця Південно-Західної залізниці


Станція «Вінниця» буде обладнана автоматичною світлофорною сигналізацією

 До кінця 2015 року завершаться роботи з обладнання автоматичною світлофорною сигналізацією колії №1 станції Вінниця Південно-Західної залізниці.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Загалом дану світлофорну сигналізацію обладнають на п’яти об’єктах: на під’їзній колії лісохімзаводу ст. Перечин та на перегоні Глибока-Буковинська-Берегомет Львівської залізниці; на станційній колії №8 станції Дачне Одеської залізниці; на під’їзній колії станції Світловодськ Південної залізниці, а також на колії №1 станції Вінниця Південно-Західної залізниці.

Довідка

З початку року залізничники обладнали автоматикою залізничний переїзд на під’їзній колії ст. Сагайдак Південної залізниці; капітально відремонтували 54 переїзди; на 74 – уклали переїзний настил зі збірного залізобетону та на 3 покращили видимість.

Роботи виконуються на кошти залізниць, у рамках Галузевої програми підвищення технічного рівня та забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах, розрахованої на 2011-2015 рр.

Наразі фахівці розробляють нову галузеву програму переобладнання та модернізації залізничних переїздів на 2016 – 2020 роки.

ВИННИЦА.info